2777
2789
عنوان

خیانت بکنی یا خیانت ببینی🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 53 پست
چرا به این چیزا فکر می‌کنید که براتون اتفاق بیفته. میگن از درد بیکاری سوزن بخود میزد و می‌مالید این ...

اخه ادم انقد خیانت میبینه یه استرسی میاد تو وجودش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیکت عجیب بود و دلیلت عجیب‌تراگه برای این همه دوست داشتنی که میگی احترام قائل باشه طبیعتا نباید خی ...

بیشتر از چشام بهش اعتماد دارم  بگم باورت میشه ... فقطسوال بود برام

بمیرم 💔💔کاش بشه بخشید میدونم که فراموش نمیشه

خدانکنه عزیزم ❤️❤️

شاید یکبار رو بشه باهاش کنار اومد ولی 20 دفعه دیگه شدنی نیست 

البته با همون یه بارشم آدم مُرده ی متحرک میشه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

❤️❤️❤️بوس ب کلت

💖

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید
بیشتر از چشام بهش اعتماد دارم بگم باورت میشه ... فقطسوال بود برام

میدونی چند سال بری جلو آینه هی بخودت نگاه کنی و عکس طرف بیاری مقایسه کنی بگی چیم کم بود. آخه با کی خیانت کنه با اینی ک ه انگشت کوچکتم نیست یعنی چی. 

میدونی تحمل کردن بخاطر بچه یعنی چی. 

بیزار شدن و شک به همه عالم عادم یعنی چی

هرشب اشک ریختن و.... 

به این چیزا فکر نکن دختر خوب. 

عزیزم خدایی نکرده شما خیانت ببینی خودت نابود میشی بعد به فکر اینی که همسرت نابود نشه؟

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید

خیانت دردش با مرگ عزیز یکیه اگه عاشق طرف باشی و وابسته اش 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

ببین اگه فققققط میخوای نظر بدونی بین این دو بدون کلیشه و حاشیه و دلایل و حرفایی ک بقیه گفتن 

من ترجیح میدم خیانت بکنم تا خیانت ببینم

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

بیشتر ببینید