2777
2789
عنوان

خیانت بکنی یا خیانت ببینی🤔🤔

538 بازدید | 53 پست

خدا سر هیچ کس نیاره چه اقا چه خانوم از هممون دور بکنه حتی فکرشم به ذهنمون نیاره ...

فقط برام جای سوال 🤔

من خودم  خیانت ببینم دوس ندارم خیانت بکنم چون شوهرم خیلی وابسته منه نابود میشه وحشتناک  یکی از فوبیاهاش اینه 

بس اینکه خدای نکرده اگه خواست اتفاق بیوفته خیانت ببینم بهتر تا بکنم 

شما چی!!؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من مهم نیست چه بلایی طر بقیه میاد. من بخاطر خودم. بخاطر جایگاه خودم. و مهمتر از همه بخاطر خدا خیانت نمیکنم. ادم خائن اول از همه شخصیت خودشو زیر سوال میبره .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من بارها خیانت دیدم نابود شدم 

افسرده و مریض و گوشه گیر شدم. خیلی سخته. 

دور از جون مثل مرگ اولاد میمونه 

خدا ازش نگذره 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

چرا به این چیزا فکر می‌کنید که براتون اتفاق بیفته. 

میگن از درد بیکاری سوزن بخود میزد و می‌مالید این تاپیکو میگن. خب چه پافشاری هست بکنی رگ اینکه فسفر مغزت برا این سوال بسوزه

تاپیکت عجیب بود و دلیلت عجیب‌تر

اگه برای این همه دوست داشتنی که میگی احترام قائل باشه طبیعتا نباید خیانت بکنه اگه اونم اینقدر بهت اهمیت بده نباید اینکارو بکنه 

چه بهتر بودنی شما وقتی خیانت ببینی اونقدر ضربه بزرگی میخوری که اصلا بهتر بودن معنا نداره

خیانت کل زندگی مشترک رو کل احساسات رو کل وابستگی‌ها رو زیر سوال میبره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

شوهرم بمن خیانت کرده!

من مثل شوهرم نیستم که مثل خودش هرزه بازی درارم

بخاطر آبروی پدرمم که شده هیچوقت همچین گوهی نمیخورم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید

ولی هستن زنایی که از لج شوهر اونام رفتن خیانت کردن

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید