2777
2789

یه ماسک صورت خونگی برای شادابی و ازبین رفتن لک جوش ها بهم بگید😭

هر کی از هر ماسکی نتیجه دیده بگه 

برای پوست چرب میخوام باعث جوش هم‌نشه 

اونایی که پوست صورتتون چرب و مستعد جوشه اطفا اگر از ماسکی نتیجه دیدید بگید خییییلی ممنون میشم 

هر دو سه روز یه دونه جدش گنده چرکی در میاد ردش هم تا ابد میمونه صورتم پر از جای جوش شده 😭 مثل خال های ریز جدا از هم دیده میشن

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

یه معجزه بگم بهت

من یه دختر احساسی‌ام که هم رمان عاشقانه می‌نویسم، هم تو زمینه‌ی روانشناسی و مشاوره عاطفی تجربه دارم اگه دلت گرفته، تو رابطه‌هات گیجی، یا فقط یکیو می‌خوای که بدون قضاوت درکت کنه، من اینجام با کلی تجربه، مطالعه و کار با دخترا مثل خودمون، اینجا هستم که حال دلت بهتر شه.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ازمایش و سونو بدی دلیلشو بفهمی معمولا کسی الکی جوش نمیزنه 

مردم حقیقت را نمی پذیرند چون نمی خواهند به تخیلاتی که تمام عمر بر اساس آن زندگی کرده اند آسیبی وارد شود..❤Visca Barca💙

من لیمو میزنم خوب میشد یخ هم میزاشتم . بعد پاک کننده صورت هم میزدم الان خوب خوبم

پوست صورتتون چربه ؟ 

پوست چرب با لیمو حساس نیست ؟ 

چه پاک کننده ای ؟ 

منم پوستم خیلی چرب

وقتی روغن و کره و چیزای چرب نمیخورم جوش نمیزنم

امان از روزی که بخورم، جوش میزنم اندازه انگور

من فقط روزی ۲ بار صورتمو میشورم و این رعایتو میکنم

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

زیاد صورتتو با صابون بشور خودم قبلن خیلی پوستم چرب بود انقد شستم الان خیلی کمتر شده صابون شیر زعفران و انار و اینا استفاده می‌کردم من

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏  خوندین بگین منم صلوات بفرستم براتون برام دعا کنید برسم بهش                                                                1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ...  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.                 دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.... ببین کی گفتم  ۱۴۰۴/۰۴/۰۴  ❤️ ص❤️یعنی میشه بگم ای خدا همونی شد ک میخواستم ؟!!

بیشتر ببینید

روغن درخت‌چای

یا ژل‌شستشو ک توش حاوی عصاره درخت چای باشه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

تنبلی نداری؟

برو از ریشه حل کن به نظرم

من یه صابون دارم برای صورت مستعد به جوش اسمش درماتولوژیک (مدیپین) جلدشم آبیه فقط خیلی خیلی استفاده نکن صورتتو خشک میکنه یه وقت

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
باید ازمایش و سونو بدی دلیلشو بفهمی معمولا کسی الکی جوش نمیزنه

شاید آبرسانم مارکش بده درمالیفت استفاده میکنم

برای اصلاح هم از ژیلت استفاده میکنم 

بگووووو

اب برنج بزار تو یخچال بعد یخ ک زد بزن ب صورتت معجزه میکنه

من یه دختر احساسی‌ام که هم رمان عاشقانه می‌نویسم، هم تو زمینه‌ی روانشناسی و مشاوره عاطفی تجربه دارم اگه دلت گرفته، تو رابطه‌هات گیجی، یا فقط یکیو می‌خوای که بدون قضاوت درکت کنه، من اینجام با کلی تجربه، مطالعه و کار با دخترا مثل خودمون، اینجا هستم که حال دلت بهتر شه.

بیشتر ببینید