2777
2789
من دوست ندارم قضاوتشون کنم یا بگم کارشون اشتباههولی شوهر کردن یه هدف نیست جزوی از مسیر زندگیه کسی که ...

خیلی قشنگ توضیح دادی گلم

منم منظورم اینکه شوهر کردن یه ارزو نیست جزوی از زندگی هست اما بعضی از دخترا تو یه سطحی از زندگی هستن که نباید به فکر شوهر باشن اما همشون دنبال شوهرن مثلا چرا یه دختر ۱۸ ساله باید به فکر شوهر باشه؟ چرا نباید به فکر کنکور و درس موفیقت خودش باشه؟ بعضی از دخترا همش به دنبال شوهرن و وقتی هم شوهر میکنن ارزوهای جدید واسشون ایجاد میشه و توقع دارن که شوهر اون ارزوهای دیگه رو براشون براورده کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون اینجا حرف دلشون رو میزنن اما در دنیای واقعی مورد قضاوت قرار میگیرن اگه بگن و اینکه مگه ازدواج و ...

من نگفتم بده گفتم ازدواج جزئی از زندگی هست و بعضی دخترا تو یه سطحی از زندگی هستن که باید به فکر درس باشن نه شوهر

بعضی دخترا تا  به ارزوی شوهر کردن میرسن انتظار دارن بقیه ارزوهاشون دو شوهر براورده کنه 

عزیزم. عزیزم تو دنبال اتم شکافتن باش ب بقیع کار نداشته باش هرچند کسایی ک اینطور میگن از همه بذترن

عزیزم من منظورم اینکه بعضیا به جای اینکه الان به فکر درس و کنکور و پیدا کردن شغل خوب باشن همش به شوهر فکر میکنن فک میکنن اگه شوهر کنن دیگه به تمام ارزوهاشون رسیدن

جدیدا تاپیک های مخالف ازدواج و مخالف فرزند آوری هم زیاد هست کی نظرم اشتباهه میخوایید فساد بیشتر جامع ...

فساد؟

اینکه یه زن اول باید ارزوی استقلال و موفقیت داشته باشه برای خودش بهتره یا ارزوی اینکه با ارزوی شوهر کردن کمبودهاو عقدهای زندگیشو برطرف کنه؟

میترسم قضاوتشون کنم کارما بزنه بهم سرم بیاد😂ولی واقعا بعضی تاپیک بهم ثابت میکنم چقدر آگاه و ذهن بازم،اصن یه محتواهای زن ستیز و عجیبی اینجاست،همه هم زور میزنن طبق خواسته اونا رفتار کنی و دین اونارو داشته باشی

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

میترسم قضاوتشون کنم کارما بزنه بهم سرم بیاد😂ولی واقعا بعضی تاپیک بهم ثابت میکنم چقدر آگاه و ذهن باز ...

اره واقعا تا بهشون اعتراض میکنی که حرفشون درست نیست سریع گارد میگیرن که نه همین کارارو کردید فساد جامعه رو گرفته و تا ثابت نکنن بهت که حرف خودشون درسته ول کن نیستن فک میکنن همه باید مثل خودشون ذهن بسته فکر کنن

خیلی قشنگ توضیح دادی گلممنم منظورم اینکه شوهر کردن یه ارزو نیست جزوی از زندگی هست اما بعضی از دخترا ...

90 درصد کسایی که زندگی خوبی دارن ولی 17 18 سالگی ازدواج میکنن، درس و دانشگاهو ول میکنن بعد چندسال پشیمون میشن

البته یه سریام هستن که زندگیشون خوب نیست مثلا پدر معتاده و کتک میزنه و... در مورد اینا نظری ندارم چون تو شرایطشون نیستم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
عیب نداره شما شوهر نکنتا تو سن ۵۰سالگی براتون انجمن تنهایی بزنندرضمن یه ازدواج خوب یه دستاورد خودش

چرا گارد میگیری من نگفتم که ازدواج کردن بده منظورم من اینکه بعضی دخترا الان تو یه سطحی از زندگی هستن که باید الان به درس و کنکور فکر کنن نه ازدواج و اینکه ازدواج جزئی از زندگیه نه یک ارزو

امثال دخترا که ارزوی شوهر دارن وقتی ازدواج میکنن انتظار دارن شوهر بقیه ارزوهاشون رو براورده کنه به خاطر همین خواسته های نه به جا امار طلاق بالا رفته

چرا گارد میگیری من نگفتم که ازدواج کردن بده منظورم من اینکه بعضی دخترا الان تو یه سطحی از زندگی هستن ...

ببینید ازدواج جزیی از زندگیه  ولی*

ازدواج خوب و از هر لحاظ اوکی یه دستاورده...

واینکه بلاخره هرکس تو زندگیش یه اهدافی داره،سلایق و علایق متفاوته.درحال حاضر حدود یک میلیون چهل هزارنفر  امتحان نهایی دوازدهم و دارن

به نظرم این آمار نشون میده که خیلیا دارن واسه اهداف علمیشون تلاش می کنن

فساد؟اینکه یه زن اول باید ارزوی استقلال و موفقیت داشته باشه برای خودش بهتره یا ارزوی اینکه با ارزوی ...

اگرعقیده بر این باشه ک با آدم اشتباهی ازدواج کنی و استقلال رو از خودت بگیری و دیگه دنبال اهدافت نباشی بله بهتره ازدواج نکنی 

اما من هم ازدواج کردم هم مستقلم و هم اهدافمو دنبال کردم و از اینکه یه همراه خوب طی این مسیر کنارم بود خدارو شاکرم 

بهتره ب جای این موضوع تاپیک ها .تاپیکی با موضوع لطفا با چشم باز ازدواج کنید بزنید