2777
2789
عنوان

امروز ی تصادف خوب کردم 😂

1316 بازدید | 54 پست

داشتم میرفتم دانشگاه خیابون اصلی بود از خیابون فرقی یهو پژو پارس پیچید خوردیم بهم ماشین من چیزیش نشد اما جولوش یوم خورد رنگ دار میشه ( بی رنگ بود) 

ماشین اقاهه هم کاپوت و هم چراغش شکست 

اقاهه خیلی مودب بود سریع پیاده شد عذر خواهی کرد عکس گرفت از صحنه ماشینارو جابجا کرد شیشه خورده جمع کرد ماشینا پنچر نشن برام ابمیوه گرفت تا افسر بیاد گفت استرس نداشته باش خودم درستش میکنم برات من مثصرم 

افسر اومد زنگ زدم شوهرمم اومد مدرک رد و بدل کردیم بریم دنبال درست کردن ماشینم از اخرم تا جولو خونه پشت ماشین  اومد و برام بوق زد و رفت کلی هم عذر خواهی کرد خیییلی مودب و اقا بود 

برااین تعجب کردم با بقیه ک تصادف کردم کلی فحش و ناراجتی از اخرم اگ مقصر بودن فرار میکردن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واست ابمیوه گرفت تا استرس نداشته باشی؟🤣 حتما فک کرد مجردی

ن عزیزم همون اولش زنگ زدم شوهرم جولوش خیلی مرد فهمیده ای بود متوجه شد خیلی ترسیدم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
آدم با شخصیت هم وجود داره

اره برای مادرم تعریف کردم گفت رحمت به شیری ک خورده 

خدا زیاد کنه اینطور ادمارو

دقیقا اخه خیلی رنگم پریده بود تو چاله مالی شدید بودیم همون لحظه تصادف گفتم بدبخت شدم 

حالا من بایه بیشعورایی تصادف کردم ☹️یاپیر پاتال یا بیشعوز اه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیشتر ببینید
خوشبحال خانومشون 😂

هزار بار از اون روز میگم شخصیت باکلاس ینی این

خداروشکر یه آدم حسابی دیدیم

آخرای اسفند یه پسره عین گاو اومد زد به ماشین ما که ایستاده بودیم بعدم افسر گفت 100 درصد مقصره و باباش اومد التماس کرد بیمه رو دست نزنید خرجشو میدم مدرکم پلیس گرفت بهمون داد به شکابت و بد بختی تا الآن نصف پولو داده بقیش مونده تازه وضعشم خوبه خاک بر سرش

شب عید بدقولی کرد حقوقمونو دادیم ماشین درست کردیم

همچنان بیشعور یه زنگ نزده بابت تاخیرش عذر خواهی کنه و پول بده

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
بیشتر ببینید
حالا یه آدم حسابی پیدا شده تعجب کردی 🤣

اخه با ادم غیر حسابی در نیوفتادی تو شهر پره از ادمهای بی شعور  دفه پیش دوتا پسر محکم از پشت کوبوندن ماشینم فحش دادن در رفتن ۲۰ تومن خرج کردم 

حالا من بایه بیشعورایی تصادف کردم ☹️یاپیر پاتال یا بیشعوز اه

وای دقیقا تعجب کردم