2777
2789
عنوان

امروز ی تصادف خوب کردم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 54 پست
شوهر شما هم مرد خوبیه.قدرشو بدون.سعی کن امشب یه تصادف شیرین باهاش داشته باشی

عزیزم😍💋اره همون لحظه ک زنگش زدم گفت خودت خوبی؟ انگار دنیارو بهم دادن همون موقع ک اومد گفت چیزیت نشد؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اخ تصادف گفتی یادم افتاد یه بنده خدایی تازه ماشین خریده بود داشت تمرین می کرد بعد با یکی تصادف کرد ا ...

😑😐دیگ تروما شد براش پشت فرمون بشینه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😑😐دیگ تروما شد براش پشت فرمون بشینه

ههههه نه عین خیالش نیست😂😂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود 🖤🕊همه ی ما امدیم در این دنیا تا بجنگیم در یه میدان جنگیم فعلا و اخرش معلوم میشه کی برنده است و کی بازنده فقد کافی تحمل کنیم ومبارزه کنیم حتی اگه خستمونه حتی اگه نمی تونیم حتی اگه کم اوردیم ما مجبوریم ادامه بدیم حتی اگه به خواست خودمون نباشه ادامه میدیم چون جز اون راهی نداریم پس می جنگیم با تمام سختی های این راه تا بلاخره به چیزی که می خواییم برسیم قوی ترین انسان کسی که در اوج حال بدش ادامه بده به مسیر ما می تونیم فقد باید کمی تحمل کنیم 🌱💝

بیشتر ببینید
شوهرم همین اتفاق 10 سال پیش براش افتاد انجا خودش مقصر بود همون لحظه زنگ زده بود یدک کش ماشينشون رو ب ...

بر پدر و مادرش رحمت شاید طرف کل زندگیش همون ماشین باشه ! 

من فقط همون ماشینم به اسمم کرد شوهرم چیز دیگ نقد ندارم ن طلا ن زمین

همه چیز عادی بود تا آبمیوه گرفت 🤣🤣🤣

چرا غیر عادی ؟ از استرس گریم گرفت نشستم لب جوب تا شوهرم بیاد کنارمون سوپری بود مردم جمع شده بودن برام ابمیوه گرفت ترسیده بودم

چرا غیر عادی ؟ از استرس گریم گرفت نشستم لب جوب تا شوهرم بیاد کنارمون سوپری بود مردم جمع شده بودن برا ...

در کل خیلی باشعور و شخصیت و خوب بوده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بیشتر ببینید
در کل خیلی باشعور و شخصیت و خوب بوده

بله خدا مادرشو بیامرزه من خیلی ادم اظطرابی هستم کنترل ندارم افسردگی شدید دارم و میگرن از حجم استرس چشمام نمیدید شاید اگ تصادفم بد بود تا چندروز پشت فرمون نمی نشستم انقدر خوب رفتار کرد همون روز عصرش ما ماشین خودم رفتم بیرون باز نترسیدم

بر پدر و مادرش رحمت شاید طرف کل زندگیش همون ماشین باشه ! من فقط همون ماشینم به اسمم کرد شوهرم چیز دی ...

آره درسته عزیز

کلا بعضیا ذات ندارن

طرف ما ماشین سنگین داره بعد بخاطر پولی که پول یه بار ببره هم نمیشه مارو معطل کرده

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
بیشتر ببینید
ههههه نه عین خیالش نیست😂😂

عین من خیره 😂

آره درسته عزیزکلا بعضیا ذات ندارنطرف ما ماشین سنگین داره بعد بخاطر پولی که پول یه بار ببره هم نمیشه ...

بعضی چیزا زاتیه طرف میلیادره زورش میاد حق یکیو بده 

بنظرم دعا کنیم ادم خوب بیاد تو زندگیمون به همه دعا ها مچربه