2777
2789
عنوان

لطفاً اگه بی کسین بچه نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3944 بازدید | 182 پست
همسرت نیست کمکت کنه؟؟

وقعی که مادر شدم خوشبخت ترینم فرد رو زمین بودم چون همسرمو داشتم که بارداریم حتی نمیذاشت یه لیوان آب بردارم 

زد و خودش مریض شد الان علاوه بر بچه داری مریض داری هم میکنم (پیوند کبد شده)از لحاظ جسمی که نمیتونه بچه رو برداره از لحاظ روحی هم که داغون و افسرده است اصلا تحمل بچه رو ندارع

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بسپاری به همسرتحتی اگه کارش سنگینه و میگی خسته میشه باید یه تایمی بچه رو بهش بسپاری تا عادت کنه ...

وقعی که مادر شدم خوشبخت ترینم فرد رو زمین بودم چون همسرمو داشتم که بارداریم حتی نمیذاشت یه لیوان آب بردارم 

زد و خودش مریض شد الان علاوه بر بچه داری مریض داری هم میکنم (پیوند کبد شده)از لحاظ جسمی که نمیتونه بچه رو برداره از لحاظ روحی هم که داغون و افسرده است اصلا تحمل بچه رو ندارع

بدبخت خودش رو تخت افتاده

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
بزرگ میشه خودش همدمت میشه ...بهش عشق بده تا اونم دوست داشته حق هم داری تنهایی خیلی سخته

خیلی بی نهایت می‌خوامش ها گاهیی ولی خیلی کم میارم خیلییی

همسرت پس چی؟!دکتر میخوای بری با همسرت برو اون بچرو نگه داره، عزیزم باور کن بچه داری همینه بچرو چرا میزنی اخه؟! یه کم صبور باش دستشوییتم برو چرا نگه میداری میدونم بچه دنبالت میاد پشت در گریه میکنه ولی تو توجه نکن چیزیش نمیشه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
کارگر بگیرید کمک دستتون باشه

ای بابا دلت خوشه ها تو روزمرگی خودمون موندیم معلوم نیست شوهرمو بازنشست میکنن یا نه اگه نه با این وضعش نمیتونه کار کنه چه کارگری

عزیزم میدونم خیلی سخته اما صبور باش و تحمل کن به این فکر کن که تربیت و نگهداری از فرزندت چقدر پاداش خدای مهربون رو داره واست.تحت هیچ شرایطی لطفا دیگه دست روش بلند نکن حتی اخم هم نکن بهش

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

منم تو غربت بچه اوردم تازه اون زمان کرونا هم اومده بود نمیتونستم جایی برم. همسرم هم صبح می رفت و شب ميومد دانشجو هم بودم. خیلی سخت گذشت به خاطر کرونا چند ماه خانوادمون ندیدیم سخت بود ولی گذشت.  سعی کن سخت نگیری چون هرچی سخت بگیری بیشتر سخت میگذره بچه رو بردار برو پیاده روی و پارک و ... سعی کن دوست بچه دار پیدا کنی. تحمل کن از ۳ و نیم سالگی بذار مهد راحت میشی.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
می‌دونم خیلی سخته عزیزم خودم دخترم تا سه سال بیچاره م کرد به والله شبها نشسته می‌خوابیدم اونم روپام ...

خداحفظش کنه برات 

شما ام گاهیی کم میاوردین حرصتونو سر بچه خالی میکردین یا من فقط اینقدر سنگدلم

ای بابا دلت خوشه ها تو روزمرگی خودمون موندیم معلوم نیست شوهرمو بازنشست میکنن یا نه اگه نه با این وضع ...

بالاخره شما هم کم میارید که طبیعیه. شما ضعیف بشید خانواده آرامش نداره. آدم بعضی وقتا باید قرض کنه برا سلامتیش

من بچه دار شدم خونه مامانم پنج دقیقه راه بود ولی از چهارده روزگی تا الان که پنج سالشه یکروزم کمک نداشتم پیش کسی نمونده و همش خودم نگهش داشتم همینطوری پشت در دسشویی و حموم گریه میکرد تا برم و بیام بچه داری همینه فقط مشکل اینجاست که قبل بچه دار شدن هیشکی اینارو نمیگه به آدم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وقتی ۴ تا کتاب نخوندی ۴ تا کارگاه نرفتی مادر شدی همینه بچت احساس ناامنی میکنه ک ازت جدا نمیشه باید م ...

عزیزم همسرش مریص شده این خانم علاوه بر بچه داری باید مریض داری هم بکنه معلومه خسته ست و از نظر جسمی و روحی کم آورده 🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
منم تو غربت بچه اوردم تازه اون زمان کرونا هم اومده بود نمیتونستم جایی برم. همسرم هم صبح می رفت و شب ...

مرسی عزیزم