2777
2789
عنوان

لطفاً اگه بی کسین بچه نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 182 پست
چقدر آخه ترک کمرم بیشتر شده زده گردنم نمیتونم برم ام ار ای از بارداری معده عصبی روم مونده خونریزی دا ...

ببین میدونم چی میگه من دوتا پشت سرهم دارم ب فاصله ۳سال کوچولو ۸ماهشه سختمه جایی برم ولی میگم بزرگتر میشن ولی من خدایی پدرشوهرمادرشوهرمم کمک حالمم ولی هیچی مامان خودت نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله خدا کمکت کنه عزیزم

سعی کن خودت رو تقویت کنی..چیزای آرامبخش هم به خودت و همسرت کمک میکنه دمنوش گاوزبان،اسطوخودوس..شربت گلاب و تخم بالنگو..بهارنارنج توچایی..اگه منع پزشکی ندارین بخورین

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
عزیزم میدونم خیلی سخته اما صبور باش و تحمل کن به این فکر کن که تربیت و نگهداری از فرزندت چقدر پاداش ...

کنترلم خیلی از دستم در رفته

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

شما از کجا میدونید کتاب نخوندن قطعا خودتون تجربه مادرشدن رو ندارید چیزی هم از بچه داری نمی دونید چون بچه تو آیت سن بیشترین وابستگی رو له مادر پیدا میکنه و اضطراب جدایی از نادر رو نمیگیره.

آگاهی ندارید حداقل اداشو درنیاید و نمک رو زخم این بنده خدا نباشید.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

قوی باش.بچت بزرگ میشه اینم یه دورهه و میگذره.بذار خوب بگذره ک بعدا دچار عذاب وجدان نشی

من بازاروخرید بچمو با خودم میبرم

نقطه ضعف نشون نده به کسی

سعی کن شاد باشی 

دوا درمونم بزرگتر که شدن میریم 

من پدرومادرم فوت شدن وکمکی ندارم

ان شاءالله خدا کمکت کنه عزیزمسعی کن خودت رو تقویت کنی..چیزای آرامبخش هم به خودت و همسرت کمک میکنه دم ...

ممنون عزیزم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
چقدر آخه ترک کمرم بیشتر شده زده گردنم نمیتونم برم ام ار ای از بارداری معده عصبی روم مونده خونریزی دا ...

عزیزم چون اون خشم و اضطراب رو به بچه هم منتقل کردی اونم اذیت میکنه.یه چند ساعتی صبح ها نمیشه مهد بزاری؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بدترین حرفی که می شه به یه مادر وقتی پر از ناراحتی و عصبانیت گفت

واقعا نمی‌دونم چرا فک میکنن مادرا حق خستگی ندارن