2777
2789
عنوان

لطفاً اگه بی کسین بچه نیارین

3946 بازدید | 182 پست

خیلییی سخته خیلی خستم اینکه هیشکی رو نداشته باشی یک ساعت بچه رو بزاری پیشش بری دکتری درمانگاهیی 

غربت و بی کسی خیلی بهم فشار آورده 

امروز دست رو بچه شونزده ماهه خودم بلند کردم خیلی اذیت میکنههه همش نق نمی‌خوابه حتی دستشویی هم نمیتونم تنها برم همش نصفه نیمه میام بیرون یا ساعت ها شده خودمو نگه داشتم خلاصه که خیلی خستم گاهیی میگم خدایا جونمو بگیر ولی بعد میگم بچم حدااقل منو داشته باشه فردا مثل من بی کس نشه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرت نیست کمکت کنه؟؟

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بیشتر ببینید

باید بسپاری به همسرت

حتی اگه کارش سنگینه و میگی خسته میشه باید یه تایمی بچه رو بهش بسپاری تا عادت کنه و یاد بگیره..وقتی همش بگی خسته ست خودم میگیرم و فداکاری بیش از حد کنی یه جا میبری

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
تحمل کن بزرگتر بشه درس میشه

چقدر آخه ترک کمرم بیشتر شده زده گردنم نمیتونم برم ام ار ای 

از بارداری معده عصبی روم مونده خونریزی دارم نمیتونم برم اندوسکوپی روز به روز دارم بدتر میشم همش زندگیم شده فقط دنبال بچه دوییدن اونم بچه ای که خیلییییی به شدت اذیت میکنه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
😭

می‌دونم خیلی سخته عزیزم خودم دخترم تا سه سال بیچاره م کرد به والله شبها نشسته می‌خوابیدم اونم روپام ی دستشویی میرفتم از گریه کبود میشد ولی الان ۱۷سالشه دلم لک زده برای بچگیاش تموم میشه به خودت سخت نگیر🥺😘

منم مث تو ام با این تفاوت ک ۷ ماهه هم باردارم  خستمممممممم پاره ام درد امونمون بریده هفته ای یبار میرم خونه مامانم ولی انقد پسرم شیطونه باید دنبالش بدو ام همه رو عاصی کرده

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بدون فکر مادر بشی همین میشه

موقعی که مادر شدم خوشبخت ترینم فرد رو زمین بودم چون همسرمو داشتم که بارداریم حتی نمیذاشت یه لیوان آب بردارم 

زد و خودش مریض شد الان علاوه بر بچه داری مریض داری هم میکنم (پیوند کبد شده)از لحاظ جسمی که نمیتونه بچه رو برداره از لحاظ روحی هم که داغون و افسرده است اصلا تحمل بچه رو ندارع

عزیزم 🥺نزنش میدونم خسته ای ولی بزرگ میشه من مادرم هست ولی تامیام بچمو بزارم پیشش و برم دکتر بابام میگه بچتو ببر ماحوصله نداریم پرستار بچت بشیم چندبارم جلو بعضی اقوام گفته عموم گفت دختر باید دوماه یبار بیاد خونه باباش بعدم مگه مادرت کلفت توعه!دیگ فهمیدم بابام بهش گفته دیگ دکتر نمیرم اگ برم هم باخودم میبرمشون

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید