2777
2789
عنوان

خونه کی به صرف غذا دعوت بشین به راحتی خونه خودتون غذا میخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 67 پست

والله من هر جا برم هر چی جلوم باشه امتحان میکنم و معمولی میخورممم .خونه بعضی ها بیشتر ....من کسی خونم بیاد کم بخوره واقعا ناراحت میشم و فکر میکنم دوست نداشتن ....چرا باید لقمه بقیه شمارد !!خدارو شکر اطرافیانم اینطور نیستن .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای من هیچ جا از غذا خوردن معذب نیستم و هر جا باشه، راحت و به اندازهٔ کافی غذا می خورم. الان شما اینجوری گفتی یه کمی فکری شدم که شاید اشتباه می کنم.

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ماخونه کسی غذاکم بخوریم ناراحت میشن😅ولی شوهرم یه خاله داره بنده خداهرسری میریم شهرمون دعوت میکنه بع ...

چی شد؟ نفهمیدم!

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

وقتی ناراحت باشی ازش چجوری راحتی

خوب تو محل کار یه کارایی میکنه................ولی خونش فرق داره پارسال تولد گربه منو دعوت کرد باورت نمیشه انقدر خوش گذشت ............حالا امسالم میگه بیا......خلاصه که خونش احتم حتی بیشتر از خونه دخترخالم

محرم نزدیکه....پارسال نذر علی اصغر کردم جوابمو نداد....امسال نمیدونم چی بشه؟؟؟خدایا فکر نمیکنی خیلی صبر کردم؟؟؟کاش حسین بهم نگاه میکرد...آخ که چقدر به ابوالفضل اعتقاد داشتمو و دست خالی برگشتم 

بیشتر ببینید

یه همسایه داشتیم میومد خونم لب به هیجی نمیزد .با زور یه چای خرما!!من میرفتم خونش همه چیز میخوردم ...بعد گفتم چه کاریه حتما نمیخوره که منم خونمش میرم نخورم .بعضی ها مدلشون اینطوریه که خوب نیست

دوستم 🤣

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بیشتر ببینید