بابا این دوستش نیست خب قضیه دوست فرق داره اسی میگه همکلاسی
خوب همکلاسی بدتر.باز دوست باشه آدم زور نداره.ولی همکلاسی زور داره.همینایی که الان طرف همکلاسیاشن اکثرا اگرتو زندگی کسی ازشون سو استفاده کنه صداشون در میاد.اینم همونه.تو زحمت بکشی چرا یه غریبه باید حالشو ببره
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
به معلم بگم اصلا براش مهم نیست حتی باسه اون فقط کادو بردم دیگه دوسش ندارم میرم میگم سشنبه بهش ببینم چی میگه بهش اینقدر می گفتم شمارو از همه دبیرا بیشتر دوس دارم و .... الانم دارم گریه می کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم درکت میکنم منم مثل تو بودم ولی همکلاسیای من همیشه پررو و چش دریده بودن من به جای اونا میخوندم اونا نمره میگرفتن همیشه هم طلبکار بودن حالا الان هرکدوم با سهمیه و شانس و اینا به یه جا رسیدن منی ک خودمو با درس خفه کردم پشت کنکورم از من میشنوی برای خودت و زحمتی که میکشی ارزش قائل باش و نرسون به حرف اینایی هم ک گفتن عقده ای گوش نده اینا خودشون همونایی بودن که درس نمیخوندن تقلب میکردن
به معلم بگم اصلا براش مهم نیست حتی باسه اون فقط کادو بردم دیگه دوسش ندارم میرم میگم سشنبه بهش ببینم ...
انقدممهمنیست حالا گذشته.سالها بعد اصلا این نمره ها یادت نیست.گفتنشم فایده نداره خودت خراب میشی.دیگه نزار تکرار بشه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷