2777
2789
عنوان

من زبانم خیلی خوبه دو تا از هم کلاسی هام از روی برگه من نوشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 54 پست
اگ خیلی خوب بود زبانت ک 20 میشدی

میخواست بگم که گفتی

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بیشتر ببینید
خب ایشون مگه وظیفه ای داشت بهت کمک کنه؟ جور خراب بودن زبان شما رم اون باید بکشه؟

عزیزم من زیستم عالی بود همیشه از ذو دستم مینوشت منم میذاشتم بنویسه موقع امتان زبان ک میشد این لاشی بازی در میورد 

بین همکلاسیا این چیزا نبست... مخصوصن هم میزیت

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قبلا یکی از همکلاسی های بی‌شعورم انقد بهم گفت تقلب برسون که کلا سوالایی که بلد بودم و قاطی کردم ...

اینقدر رو مخ آدم یورتمه میرن آدم کلا حواسش پرت میشه 

منم معمولا میرسونم ولی وقتی راضی نیستی و همش میخوان به یک نحوی ببینن خیلی رو مخه

لاااایک نکنننن😤
خب شما برات مهم نبوده. من خودم شخصا برام مهمه، باید تفاوت وجود داشته باشه بین کسی که تلاش کرده و کسی ...

دوسال دیگه استارتر یادش میره ولی دوستاش یادشون نمیره سر یه امتحان مدرسه توسط دوستشون فروخته شدن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

ایشون عقده نداره.مسلما همه اونایی که طرف دوستش خودشون منفعت طلبن.خودتون‌زحمت بکشید یکی نتیجشو مفت ببره خوشتون میاد.ما هم تقلبرمیکردیم با دوستامون ولی درسمونو میخوندیم سر امتحان تبادل نظر میکردیم چند تا سوال محض خنده و 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
عزیزم من زیستم عالی بود همیشه از ذو دستم مینوشت منم میذاشتم بنویسه موقع امتان زبان ک میشد این لاشی ب ...

اهان، حالا یچیزی 

تو ام نباید بهش زیست و میرسوندی 

کلا وقتی لطف یه طرفه باشه نباید انتظاری داشت ولی وقتی دوطفرس دو طرف باید رعایت کنن وگرنه نمیشه یکی هم انتظار داشته باشه هم رعایت نکنه 

لاااایک نکنننن😤
اهان، حالا یچیزی تو ام نباید بهش زیست و میرسوندی کلا وقتی لطف یه طرفه باشه نباید انتظاری داشت ولی وق ...

اهوم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

گفتن تقلب برسون قبلش 

کنارم نشستن

جلو معلم بودم

معلم گفت برگتو بگیر روشو

بمن رفتم کنارش بشینم گف پاشو برو سرجات بشین

برای شنیداری رفتم باز دختره اومد از روم نگاه کرد

هزینه کردم تلاش کردم دوست ندارم زحماتم به باد بره راضی نیستم

کاش بجای اینکه زبانت و تقویت میکردی خوب بشه یکم رو اخلاقیاتت کار میکردی انقد عقده نداشته باشی

اخلاق؟

وقتی تو زحمت کشیدی تلاش کردی این نمره رو بگیری چرا یه نفر بدون تلاش نمره ش مث تو بشه؟

اسی حقشه