2777
2789
عنوان

مدیر مدرسه میگه قبولی بدین 😐

600 بازدید | 42 پست

به خاطر همین بچه ها بی ادب و دنبال دوس پسر شدن 

چون تو کلاس خیالش راحته نخونه هم نمره میگیره ، به جای درس فکرش میره به خراب کاری و پسر و گوشی

علاوه بر این انقدر شلوغ میکنن ، بچه های درسخون اصلا صدای معلم رو نمیشنون ، نیم ساعت از کلاس واسه آروم کردن و عوض کردن جای اینا میره 

معلم ریاضی هستم ، نمره نخواهم داد حتی اگه رئیس اداره بگه 

اعصابم خورده با همکارا قرار گذاشته بودیم نمره ندیم ، الان اونا بخاطر حرف مدیر نمره میدن ولی من نمره نخواهم داد

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

معلم ریاضی متوسطه اول هستم

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر و خرابکاری؟ کی به شما مدرک داده اخه مثلا معلمی چه طرز حرف زدنه

منظورم اون خراب کاری نیست ، تو کلاس آب میریزن رو همدیگه ، همدیگه رو اذیت میکنن

نمره نده اشتباه محضه 

من خودم چندین بار به دانش آموزام گفتم بخونید بعدا نمره نمیدم ها یسریا خوب خوندن به اون یسریا هم گفتم بالا برید پایین بیاید کم میدم نمرتونو البته من ابتداییم ولی در کل دانش آموز ضعیف رو نمیزارم از کلاس اول بره دوم 

من معلم نیستم گلم و نمیدونم شاید حرفم درست نباشه 

وقتی دانش اموز دوست نداره پیشرفت کنه دوست نداره درس بخونه و اصلا براش مهم نیست 

چرا اینقدر حرص و جوش میزنی؟ ولشون کن بابا 

البته نمیگم اصلا برات مهم نباشه سعی کن پیشرفتشون بدی ولی خودتو اذیت نکن

من معلم نیستم گلم و نمیدونم شاید حرفم درست نباشه وقتی دانش اموز دوست نداره پیشرفت کنه دوست نداره درس ...

خیلی باهاشون دوست شدم نصیحت کردم ، نشد ، آخه قبول که میشن سال بعد دوباره نهم شاگرد خودمن باز اون بی نظمها پیرمون میکنن، مزاحم درسخونها میشن اونارم از درس میندازن

همش ب سطح علمی معلمه سطح علمی معلمان افت کرده بچه ها درس نخون شدن من قشنگ یادمه معلم شیمی داشتیم هیچی حالیش نبود همیشه سر کلاسش شلوغ بود محل نمی‌دادم بهش بر عکس دبیر فیزیکمون با سواد بود کسی جیک نمیزد گوش میداد یاد بگیره آموزش پرورش خاک تو سر شده

بنظرم کارتون درسته میتونید بهشون یه مهلت بدین بگین من یه امتحان میان ترم میگیرم اگه  مثلا بالای دوازده بشید منم بهتون ارفاق میکنم نمره های قبلیو پاک میکنم و بهتون نمره اضافه هم میدم ولی کسیکه که نمره زیر دوازده گرفته هیچ ارفاقی بهش نمیکنم

کار خوبی میکنید 

بچه های الان آنقدر همه چیز براشون مهیا وفراهمه که اصلا قدردان نیستن وبا این رویه مسئولیت پذیر هم نمیشن 

بزار با عواقب کارشون مواجه شن وبدونن اونی که میخونه با اونی که تلاش نمیکنه باید یه فرقی داشته باشه