2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاین ی مشکل دارم راجب غسل و داستانهای مربوط بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 74 پست
هر روز كه غسل داشتي صبر كن تا نزديك طلوع افتاب كه فرصت غسل نداشته باشياونوقت تيمم بدل از غسل كن بعدش ...

با این کار سر کیو کلاه میذارید؟؟؟؟😐انقدر از خودتون فتوا صادر نکنید عواقب خوبی نداره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که نصف شب میاد اتفاقا۳_۴ شروع کنید عملیات روهمون موقع بری غسل کنی و بیاییبا همون غسل دعا و چله ...

اره من مشکلم خیس موندن موهام بود

کارش یا تغییر ساعته 

یا برس حرارتی

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

هر روز كه غسل داشتي صبر كن تا نزديك طلوع افتاب كه فرصت غسل نداشته باشياونوقت تيمم بدل از غسل كن بعدش ...

همون موقع باید غسل کنن 

اینکه شما گفتین وقتیه که مثلا خواب مونده باشن 

زمان برای غسل کم باشه 

تیمم کنن 

نمیشه که از عمد بذاری وقت تنگ بشه 

غلط

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
قبوله بنظرتون اینجوری؟؟؟

نظر منو ميخواي يا خدا رو ؟ كدومش برات مهمه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
خدا خودش اين كلاهو گذوشته تا بنده هاي عزيزش راحت باشناسي بعد ،،،، راحت بخواب و نزديك طلوع بيدار شو

نمی‌دونم سوال کنم از مراجع ببینم قبوله

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

عزیزم خب راهکارو خودت باید پیدا کنی . مثلا میگی حموم پریز نداره برای سشوار . نهایت یه خرج کوچیکی میکنی پریز میزاری یا از یه سوراخ سمبه ای یه محافظ برق رد میکنی سشوار میزنی دیگه . سختش نکن برا خودت

با این کار سر کیو کلاه میذارید؟؟؟؟😐انقدر از خودتون فتوا صادر نکنید عواقب خوبی نداره

عزيزم مگه عقلم كمه الكي مديون نماز ديگران بشم ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

من متوجه صحبتت نشدم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
اره من مشکلم خیس موندن موهام بودکارش یا تغییر ساعته یا برس حرارتی

از دوتا حوله استفاده کن اولی بپیچ حسابی موهاتو ماساژ بده تا کامل آبش کشیده بشه. یه حوله خشکم نیم ساعت بپیچ دور موهات.  

من خودم خیلی حساسم و خیلی زود از سر سرما میخورم. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید