2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاین ی مشکل دارم راجب غسل و داستانهای مربوط بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 74 پست
غسل ربطی به وضو نداره

بپرس گلم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببسن با حوله نم موهاتو بگیر بعد کلاه حموم سرت کن منم سینوزیت دارم و موهام باید بعد هر بار حموم خشک ب ...

موهاتون نمیچسبه کف سرتون؟

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

غسل ربطی به وضو نداره

غسل جنابت کنی نیازی به وضو نداره برا نماز

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
دقیقا همینو میگم ک نصف شب حموم ب کنار سشوار سختهکار شوهرم جوریه ک بیشتر وقتا نصف شب میاد خونه

خوبه که نصف شب میاد اتفاقا

۳_۴ شروع کنید عملیات رو

همون موقع بری غسل کنی و بیایی

با همون غسل دعا و چله ات رو هم بگیر

بعد هم هوا روشن شده و به بقیه کارهات برس

اگه نزدیک نماز صبح رابطه داشته باشی و بخاطر اون بخواهی غسل کنیبا اون غسل میتونی نماز و قرآن هم بخونی ...

اذان صبح قبل ساعت چهارع

اب به کف سرت برسه کافیهساقه مو نیاز نیس کلا خیس بشهاگر بتونی کنترل کنی که کل ساقه مو خیس نشه خشک کرد ...

مگه میشه

وای غسل هر سمت ک زیر آب بریم و ب نیست سر و گردن کامل خیس میشه

این واسه وقتیه که فرصت غسل اصلا نبوده نه واسه وقتی که بخوای کلاه سر خدا بذاری😐

خدا خودش اين كلاهو گذوشته تا بنده هاي عزيزش راحت باشن

اسي بعد ،،،، راحت بخواب و نزديك طلوع بيدار شو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
مگه میشهوای غسل هر سمت ک زیر آب بریم و ب نیست سر و گردن کامل خیس میشه

موهاتو از فرق سر باز کن و هر سمتو گلوله کن ببند بالا یه پلاستیکی چیزی بکش روش بعدش برو زیر آب و مطمئن شو که کف سرت و زیر اون موهایی ک پلاستیک کشیدی کامل خیس میشه

حالت عادی نصف شب نمیرم تا صبح صبر میکنم الان بخاطر چله نباید نمازم قضا بشه نمیتونم صبر کنم تا صبح

خب رابطه نداشته باشین تا چله تموم بشه البته من این چیزا اعتقاد ندارم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

هر روز كه غسل داشتي صبر كن تا نزديك طلوع افتاب كه فرصت غسل نداشته باشياونوقت تيمم بدل از غسل كن بعدش ...

قبوله بنظرتون اینجوری؟؟؟