2777
2789

من خیلی وقته کاشت ناخنامو برداشتم بخاطر غسل کردن

مژه هم خودم مژه کارم چند وقته نذاشتم گفتم فقط مواقعی ک مناسبت خاصی هست کاشت موقت بزنم برا خودم 

من متاهلم و گاهی مثلا نصفه شب غسل واجب میشه ب آدم...می‌خوام ی چله بگیرم ک نباید نمازم قضا بشه...مثلا دم اذان صبح میتونم پاشم غسل کنم اما با موهام مشکل دارم...جنس موهام بشششششدت نازک و کم پشت و دمیجه....کرابوتاکس کردم و گفتن باید بعد هربار حموم رفتن موهامو کامل خشک کنم.علاوه بر این با موی خیس هم بخوابم درجا سرما میخورم....بنظرتون چکار کنم؟؟خیلی مهمه برام این چله ازونورم گیر حموم رفتن و غسل و با موی خیس موندنم

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم ، برنامه پاسخگو رو نصب کن کارشناسای احکام بهت انلاین و سریع جواب میدن ، با اسم مرجعت

آخه گلم دنبال راهکار میگردم ن پاسخ شرعی بعید میدونم مرجعی بتونه جواب بده اینو

در حالت عادي بري حمام موهاتو چه ميكني 

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

از کارشناس مذهبی سوال کن ولی فکر کنم اگر غسل ضرر باشه باید تیمم کنی بازم من کارشناس نیستم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
دیگه باید همون شب کارت تموم شد غسل کنی و موهاتو خشک کنی برا نماز راحت بیدار شی نماز بخونی

اخه مثلا ی وقتا دیروقت میشه مشکلم همین دیروقت بودنشه 

خب خشک کن موهاتو

سخت نگیر

ارزش چله خیلی بالاس

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید