2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاین ی مشکل دارم راجب غسل و داستانهای مربوط بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این کلاه های حوله ای گرفتم. شبی که حموم کنم سرم میزارم

البته موهاتو کامل باز بزاری معمولا زود خشک میشه

بعد به قول خودتون نزدیک اذان صبح غسل کنید یباره نمازتونم بخونین و مشغول قرآن خوندن یا انجام اون چله بشین. نخوابین دیگه

من دقیق متوجه منظورتون نشدم. همینبدر تونستم راهنمایی کنم

در حالت عادي بري حمام موهاتو چه ميكني

حالت عادی نصف شب نمیرم تا صبح صبر میکنم الان بخاطر چله نباید نمازم قضا بشه نمیتونم صبر کنم تا صبح

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

چجوری خشک کنم آخه ب این راحتی خشک نمیشه بی سشوار

ببین حوله ببند سرت ابش میره بعد مثلا تا نمازتو بخونی و قران و‌اینا دیدی خشک شدن موهات

بلافاصله بعد حمام که نمیخپابی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

الان که هوا گرمه 

من هر روز حموم و موهام هم با حوله بیست دقیقه ای خشک میشه 

اصلا سشوار استفاده نمیکنم 

راهش همینکه حمام برید و موهاتونو با حوله خشک کنید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
چجوری خشک کنم آخه ب این راحتی خشک نمیشه بی سشوار

ببسن با حوله نم موهاتو بگیر بعد کلاه حموم سرت کن 

منم سینوزیت دارم و موهام باید بعد هر بار حموم خشک بشه ولی وقتی نصف شب حمام میکنم یا بچه هام خوابن کلاه حمام سرم میکنم میخوابم موهام کامل خشک میشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
نمیتونی برنامتون رو جابجا کنی سر شب غسل کنی؟نصفه شب حموم رفتن و سشوار کشیدن خب همرو بیدار میکنهعصری ...

دقیقا همینو میگم ک نصف شب حموم ب کنار سشوار سخته

کار شوهرم جوریه ک بیشتر وقتا نصف شب میاد خونه

یه شماره برات فرستادمبزنگ ببین اصلا واجبه شستن موهای بلند در غسل یا نه

واجب ک‌هست عزیزم مگه غیر اینه ک آب باید ب تمام نقاط بدن برسه؟؟