2777
2789
عنوان

مشکل ما بعد بچه دار شدن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 86 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مگه دست خودمهتا همسرم میاد سمتم عصبی میشم و هیییچ حسی ندارم حتی اگه چند ساعت وقت بذاره

عین من الحمدالله شوهرم. گرم نیست 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نه هیشه خونه دسته گله نه غذای آنچنانی میزارم، در حد معمول انجام میدم و شبام همیشه بیدارم چون بچه شب ...

میفهممت‌کاملا،بچه‌های‌منم‌تا‌یکسالگی‌شبها‌نمی‌خوابیدن‌تازه‌وقتی‌دومی‌بدنیا‌اومد‌کرونا‌بود‌مدرسه‌ها‌مجازی‌صبح‌باید‌تو‌شاد‌میبودم‌با‌پسرم‌درس‌کار‌میکردماز‌بی‌خوابی‌حالت‌تهوع‌میگرفتم

یعنی قبول نمیکنن فقط خودشون ا.رض.ا بشن؟اینجوری سخته

آره میگه لذت نمیبرم فقط نیازم رفع میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عین من الحمدالله شوهرم. گرم نیست

کاش همسر منم سرد بود 

از شبا متنفرم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه هیشه خونه دسته گله نه غذای آنچنانی میزارم، در حد معمول انجام میدم و شبام همیشه بیدارم چون بچه شب ...

ماهم. بارداری. زایمان. گذراندیم 

میفهممو درکت. میکنم

خداشاهده من خودم هیج. کمکی نداشتم. دوتا. بچه پشت سرهم

ولی. برا. رابطتون. ارزش قایل شو

در هفته. دو شب. سه شب. رابطه 

اونم. نهایت ۱۰. ۲۰. مین وقت بذاری. کافیه

تایم شب که نوزادتون خوابه ‌. 

حتی. با حمام. بعدش مبشه. ۳۰مین .

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
ماهم. بارداری. زایمان. گذراندیم میفهممو درکت. میکنمخداشاهده من خودم هیج. کمکی نداشتم. دوتا. بچه پشت ...

من با هفته ای دو بار مشکلی ندارم

شوهر من وقتی مشکل کاری براش پیش میاد، میشه هر شب حتی بعضی روزا دوبار،، اینکه خستم کرده

کارش  رو به راه باشه کمتر میشه ها، ولی وقتی استرس داره منم ذله میکنه

من با هفته ای دو بار مشکلی ندارمشوهر من وقتی مشکل کاری براش پیش میاد، میشه هر شب حتی بعضی روزا دوبار ...

خب. درکش کن . خودت داری میگی. از استرس شدید. به. رابطه رو میاره. دراون. لحظات. بعد خداوند. پناهش شمایی

میخواد تو. ارومش کنی 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
رو تنوع و فانتزی کار کن

بالاخره برای همینم باید نیاز داشته باشم ولی دوس ندارم

اینقد بدم. میاد میان نظرهاو پیشنهادی چرت میدن بابا طرف سرده یعنی ازدرون دلش نمیخاد چه فانتزی بازی اخه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

تو چرا ازدواج کردی وقتی هیچ میلی نداری کسی ازدواج میکنه ک میل داشته باشه وگرنه پشیمون میشن

گاهی ترجیحم سکوت

اینقد بدم. میاد میان نظرهاو پیشنهادی چرت میدن بابا طرف سرده یعنی ازدرون دلش نمیخاد چه فانتزی بازی اخ ...

یه پیشنهاد بود اینقدر سخت نگیر در نهایت من خودش مقصر میدونم وقتی هیچ میلی نداره چرا ازدواج میکنه؟ مجبوره یا چاقو زیر گلوش؟ کسی میره ازدواج میکنه ک میل داشته باشه 

گاهی ترجیحم سکوت