2777
2789
عنوان

مشکل ما بعد بچه دار شدن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 86 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من انقد سرده ک ممکنه اگه سمتش نرم سه ماه هم 

رابطه نداشته باشیم 

اصلا درک نمیکنم زنوشوهرایی تو دنیا هستن ک دغدغشون رابطس راجبش میشینن حرف میزنن یا بحث میکنن 

اصلا نمیگنجه تو مغزم 

احساس میکنم من از دنیا و ازدواج عقبم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

عزیزم چی هفته ای ماهی؟ این وقتی استرس کار میگیره هر شب یا حتی روزی دوبار میشه، اگه هفته ای یه بار بو ...

شوهر من هر شب هر شب کلا روال زندگیشه😐😐بهش میگم یه استراحتیم به خودت بده بابا

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیشتر ببینید
تو چرا ازدواج کردی وقتی هیچ میلی نداری کسی ازدواج میکنه ک میل داشته باشه وگرنه پشیمون میشن

از روز اول که اینطور نبودم عزیزم

بعد از زایمان دومم هییچ میل و نیازی ندارم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شوهر من انقد سرده ک ممکنه اگه سمتش نرم سه ماه هم رابطه نداشته باشیم اصلا درک نمیکنم زنوشوهرایی تو دن ...

خودت هم سردی؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیشتر ببینید
خودت هم سردی؟؟

اوایل نه خیلی عذاب کشیدم 

ولی الان کاملا سردشدم خیلی سرد کلا تغییرم داد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اوایل نه خیلی عذاب کشیدم ولی الان کاملا سردشدم خیلی سرد کلا تغییرم داد

معمولا کسایی مشکل دارن که با هم متفاوتن

وقتی یکی سرده و یکی گرم خیلی مشکلات پیش میاد

بیشتر ببینید
معمولا کسایی مشکل دارن که با هم متفاوتنوقتی یکی سرده و یکی گرم خیلی مشکلات پیش میاد

اگه زن سرد باشه مرد هر غلطی میتونه کنه دعوا سرزنش حتی خیانت ممکنه بقیه هم بهش حق بدن 

ولی اگه مرد سرد باشه زن باید لال بشه حتی حق نداره عیب مردو ب روش بگه چون اقا بهش بر میخوره 

حق اعتراضو بحث کردن نداره باید بسوزه و بسازه

بچمو دلم نمیاد بدم دست پرستار، از طرفی دوست ندارم زنی خونم رفت و آمد داشته باشه

خوب کاری میکنی زن توی خونه ت راه نمیدی..همکار بیچاره ی من هم خودش هم شوهرش شاغلن..برای بچه پرستار گرفتن...شوهره با پرستاره ریخته بودن رو هم شوهره وسط کار میپیچیده میومده پیش خانوم پرستار...همسایه ها امار دادن..

قاشق نشسته
از روز اول که اینطور نبودم عزیزمبعد از زایمان دومم هییچ میل و نیازی ندارم

نمیدونم دیگ واقعا ولی شنیدم اینایی ک زایمان طبیعی دارن گاها اینجور میشن باید به یه دکتر مراجعه کنی اینایی هم ک افسردگی دارن کلا دیگ حسی ندارن

گاهی ترجیحم سکوت