2777
2789
عنوان

دختری هس که بدون هیچ تعهد و قصد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 56 پست

اوه تا دلت بخواد زیاده

E V L I💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورت نمیدونم ولی من با دوست پسر مدرسه ام همینجوری بودم یعنی واقعا هیچ قصد ازدواجی باهاش نداشتم ولی خواسته های پسره رو درک نمیکنم چی میگی یه رابطه دو طرفه هر دو نفر خواسته ای از هم دارند حتی شده سرگرمی موقتی مثلا 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

من خیلی دخترانی دیدم که از صمیم قلب ميدونند دوست پسرشون حالا حالا ها نمیاد خواستگاری، یا دارن می‌بینند پسره شرایط ازدواج نداره یا خانوادش مخالف هستند، یا پسره بارها با زبان بی زبانی گفته من ازدواج الان مد نظرم نیست، ولی دارن روی یخ یادگاری می‌نویسند و امید دارن شرایط برگرده و باهاش ازدواج کنند اما نمیدونند این ازدواج احتمالش یک در هزاره

موندم اینایی که میگن ما زیاد دیدیم دقیقا چجوری اینو دیدن مثلا اطرافیانشون خیلی رندوم میان میگن من و ...

بیین من همین ۲ تا پست بالایی خودم مثال زدم خب واقعا از دوست پسر زمان مدرسه ام هیچ توقع و انتظار و حتی قصد ازدواج آینده هم نداشتم صرفا اون موقع دوستش داشتم و بهم حس خوبی میداد همین 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

من یکماه با یکی دوست بودم خببعد چند روز خانوادم یکم حساس شدن و من نتونسم باهاش برم بیرونبعد اون بهم ...

کار خوبی کردی

کی میدونه چند ماه دیگه زندست یا مرده یا اصلا چند ماه دیگه چه اتفاقی میوفته

ولی این آدمی که از الان ساز رفتن میزنه و میگه من نیستم و فلان

چه بهتر که کات کردی..چون همچین آدمی تکلیفش با خودش معلوم نیست کلا

🦋❄️نسیمِ ملیح🌬🌙
بیین من همین ۲ تا پست بالایی خودم مثال زدم خب واقعا از دوست پسر زمان مدرسه ام هیچ توقع و انتظار و حت ...

منظورم آدمایی نیست که به مرور توی تله پسره افتادن. دقیقا چیزی رو میگم که استارتر پرسید. دختری که از اول به قصد رابطه با یه پسر وارد رابطه بشه 

من نمیفهمم چطور میگن حاضرن با پسری که قصدش ازدواج نیست وارد رابطه بشن

وقتی پسر میگه قصدش ازدواج نیست پس قصدش چیه؟؟؟ لذت بردن موقتی از رابطه با جنس مخالف

ممکنه یه پسر بگه قول ازدواج نمیدم چون شناختی ندارم ولی با گذشت زمان و شناخت دختر تصمیم به ازدواج بگیره، که باز هم قصد ازدواج بوده اما قولی نداده که حتما با تو ازدواج میکنم چون شاید بعد از شناخت نظرم عوض شد. اما وقتی از اول میگه قصدش ازدواج نیست میخواد بگه من میخوام مدتی از بودن با تو لذت ببرم، حالا این لذت برای پسرهای مختلف سطوح مختلف داره(بعضی در سطح حرف زدن و وقت گذروندن بعضی هم در سطح های بالاتر)

به نظرم تو کار اشتباهی نکردی که رابطه رو تموم کردی، سطح خودت رو پایین نیار

اگر کسی با این شرایط بالاخره به ازدواج ختم شده بدون استثنا بوده