2777
2789

سلام،من خودم یه دختر دارم ۹ سالشه

تازه شاغل شدم،دخترم خییلی خواهر برادر دوس داره

ولی من نتونستم براش بیارم ،باردار نمیشم

ممکنه یه عمل جراحی بکنم و بشم 

ولی واقعیت دیگه نمیخوام

هم سنم رفته بالا  ( ۳۶) هم دیگه سر کار میرم

میترسم بعدا پشیمون بشم

اینم بگم دخترم دختر خاله پسرخاله ی هم سن داره و زیاد با هم هستن 

از طرفی با شوهرم تفاهم نداریم

خودمم تا کوچکترین چیزی به بچه بشه استرس میگیرم و حتما این موضوع به سلامتیم آسیب خواهد زد

با این تفاسیر فکر کردن به بچه ی دوم غلط نیست؟ 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درست نیاوردن بچه هست

تک فرزندی مشکلی پیش نمیاره

بچه های الان دنبال خواهر برادر نیستن دایره دوستاشون اونا رو از تنهایی در میاره

بچه دوم اوردن اشتباه محضه مخصوصا توی این شرایط سخت اقتصادی، مخصوصا ک با شوهرت تفاهم نداری مخصوصا دیگه نسبت ب اولی سنت رفته بالا و حس و‌اعصاب و ارامش قبل رو‌نداری

اصلا اشتباه نکن اوردن یه بچه دیگه کمکی به تنها نبودن بچه اولت نمیکنه، حال خودت رو خراب نکن لطفا

من کاری به تصمیمت ندارم ولی من پنج تا خواهر برادر دارم به دردم نخوردن الان سرطان دارم دنبال درمان هس ...

عزیزم،دقیقا همینه 

ببین من یکی از آشنایان شوهرش فوت کرد

خواهر برادرش نمیگن مردی یا زنده ای 

ولی خب بعضی خانواده ها هم حمایت گرن

بچه ۹ ساله خواهر برادر نمیخواد.دوست میخواد درواقع.ما که راضیم از تک فرزندی دخترمون.خودشم خوشحال و را ...

مثلا میگم وقتی من فوت کنم یا پدرش

کسی هم خونش نیست باهاش درد دل کنه و بگه درد این با من یکیه