2777
2789
عنوان

فقط اونایی که یه بچه دارن و راضی هستند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 33 پست

من تک فرزندم و خیلییی ازین تنهاییییم ناراضیم خیلیییی

ادم اگ خاهرو برادر داتشه باشه سعی کنی خوب تربیتشون کنی مطمئن باش در اینده بدرد هم میخورن 

توی خانواده شوهرم کلا بی کسو کارم خیلی حس بدیه خیلی

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تفاهم نداری با شوهرت نیار 

وگرنه بقیه مواردی ک گفتی مشکلی نداشت میگفتم بیار 

واقعا بی کسی سخته گ مخصوصا که بچه بزرگ میشه خدایی نکرده پدر مادر فوت کنن بچه هیچ کی رو نداره مثلا با شوهرش به مشکل بخوره بره پیش کی؟ فامیل گردن نمیگیره ک

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

من کاری به تصمیمت ندارم ولی من پنج تا خواهر برادر دارم به دردم نخوردن الان سرطان دارم دنبال درمان هس ...

عزیزدلم ان شاء الله که خدا شفا بده و سایه ت بالا سر بچه ت مستدام... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
من کاری به تصمیمت ندارم ولی من پنج تا خواهر برادر دارم به دردم نخوردن الان سرطان دارم دنبال درمان هس ...

دیگ خاهر براداری شما عریزم خوب تربیت نشدن من یکیو میشناسم ۵ تا خاهرن الان همشون پیر شدنا ولی از هم نمیفتن توی عمه چیز هم هستن هروز بهم سر میزنن

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

ول کن خواهر من 

همه چی گرون شده بفکر آرزوهای دخترت باش عقب نمونه از جامعه

خواهر نون آب میشه واسش 

خواهر برادر هم تا وقتی آدم بچس خوبه بعدش ازدواج میکنن میرن 

نهایت ناهی ی بار بخوای سر بزنی ..دستت خالی باشه آدم ی بار دوبار رو ب خاهر برادر میندازع بار سوم خجالت میکشه مجبوره خودش کار کنه یا شوهر پولدار داشته باشه ...

منم ی پسر دارم تقریبن داره وارد ۱۶ میشه ...خیلی هنر کنم بتونم تا ۲۰ سالگیش ی خونه ملشین بدم بهش..و مغازع راست ریس کنم

درسشم میخونه ..بخدا پول از همه چی مهمتره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

مثلا میگم وقتی من فوت کنم یا پدرشکسی هم خونش نیست باهاش درد دل کنه و بگه درد این با من یکیه

سایتون بالا سرش باشه ان شاءالله.ولی همون موقع هم عوض درددل دعوا سر ارث و میراثه😂از مامان بزرگ من بیشتر نمیاری که؟۹تا دایی دارم دوتا خاله.فکر کنم ستلی یبارم‌نمیبینن همو از بعد فوت پدر مادر

هنوز خیلی وصت داری برا بچه ی دوم، فعلا صبر کن یکم که بچت بزرگتر شد این حس اضطرابت کمتر میشه، منم یه بچه دارم همسن شمام، قطعا ۴۰ سالگی یکی دیگه میارم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

تا کی باید دوست داشته باشه تا سرش گرم شه؟ فک میکنی فردا بچه‌های فامیل دم به دیقه میان خونش؟ بخدا سالی یبار به زور میان ! فک کن یه زمانی شما و پدرش نباشین آیا کسیو داره حرفه دلشو بهش بگه؟ خواهر یا برادر بد هم هست خوب هم هست نمیشه واسه همشون نسخه بد پیچید ! الان سن ازدواج رفته بالا، بالای ۳۵ ازدواج میکنن تو از الان خودتو پیر نشون نده

از هر زاویه به قضیه نگاه کن بعد تصمیم بگیر

به آرزوهایم قول رسیدن داده‌ام

اره مادرم خیلی فرق میزاره

اینا همه سر تربیت میچرخه اگ پدرو مادر بذر کینه رو تو دل بچه ها نکارن تا اخر عمرشون کنار همن.

من خودم تک فرزندم خیلی ناراضیم ازین وضعیتم هیچکسو ندارم انقد ب شوهرم حسودیم میشه 

خودم قصد دارم تا ۶ تا بچرو بیارم

من تک فرزندم العان هم متاهلم بچه هم دارم عمو خاله دایی ماشالله زیاد دارم همیشه توبچگی با دختر خاله دختر دایی و دختر عموزیاد بازی میکردم خداییش همه دوستم داشتند خییییییییلی هم بهم احترام میذتشتند وخیلی هوامو داشتند هیچ وقت احساس تنهایی نمیکردم باور کن از اونایی که  چند تا خواهر برادر بودن من شادتر بودم تااینکه ازدواج کردم وبچه دار شدم بازم همه چیز اوکی بود ولی متاسفانه پدرم سه سال پیش فوت شد ومن با وجود اینکه همه اقوامم واقعا حمایتم کردن به خصوص خانواده پدریم عموهام وحتی زنعمو هام وبچه هاشون اگه پا بزارم چشم میزارن به جرات میتونم بگم حتی بیشتر از دخترای خودشون هوامو دارن ونیزارت احساس تنهایی کنم اماااااااااااا هیچ چیز العان ارزو میکنم کاش حداقل یه خواهر داشتم چون بعد از مرگ پدرم واقعا تنهایی بهم فشار میاره حتی بچه هلم میگن کاش خاله یا ا دایی داشتیم که میرفتیم خونشون میخولم اینو بگم اسی اگه پاقعا شرایطش رو داری واسع دخترت یه خواهر یا برادز بیار تا در اینده سنگ صبور هم باشن چون دختر خاله پسر خاله های امروزی فقط تو دوران کوذکی باهم خوبن بعدا اینا میرن دنبال زندگیشو ن ودختر تو بذوت یه همدم میمونه حتی اگه ازدواج بکنه انشالله که سایه شما همیشه بالا سرش باشه ولی خوب حقیقت تلخ اینه که شملذهمیشه نیستین ودر ایندهردخترتون تنهای تنها میشه

دخترمن ۷سالشه وقتی بدنیا اومد رفلاکس و تیروئید داشت دو سالگیش انسداد روده گرفت بدترین روزای عمرم بود چون خیلی شدید بود اما دخترم تنها بود همش میگفت داداش میخام منم میگفتم اصلا بچه نمیارم دخترم ۵ سالش بود ناخواسته باردارشدم چون دخترم مریض بود و کار زیاد میکردم دکتر گفته بود احتمال سقط هست بعد که ماه ۶ بارداری بودم دکتر گفت احتمال زایمان زود رس هست وافسردگی بارداری هم گرفته بودم بالاخره پسرم سه هفته زود بدنیا اومد و همچنان دخترم مریض بود برای زایمان مادرم پیشم بود و نمیتونست از دخترم نگه داری کنه سزارین هم بودم و با بخیه و درد سزارین خودم پامیشدم کارای دخترمو میکردم ولی الان وقتی دختر وپسرمو پیش هم میببنم میگم چقدر خوبه که دخترم دیگه تنها نیست و داداش داره خیلی ذوق میکنم و خیلی حس خوبه وقتی کنارهم هستن

کاش به روز من هیچ وقت نیفتی ... بچم میگه چرا کسیو نداری بریم خونش نه خواهری دارم نه برادری نه خانواده‌ای...فامیل‌هام هم مث یخ سردن رو نمیدن! جمعه میشه همه میرن خونه پدر مادر خواهر برادر اما من....تو فامیل هرکی نگاه میکنم خواهر برادرا دسته جمعی میرن مسافرت گردش یا حتی تو عروسی‌ها باهم میشینن من همیشه تنهام

به آرزوهایم قول رسیدن داده‌ام