2777
2789
عنوان

حوصله برای بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 125 پست
شاید درلحظه عصبانی بشن بگن ولی روزی صدبار شکر میگنن بخاطر وجود فرزندشون چون خیلی شیرینترو عزیزتر ازی ...

اینا رو که همه میگن ولی من خودم شخصا دیدم طرف نمیدونه دکمه غلط کردمو از کدوم طرف بزنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه ی اینایی که دارن مبارزه می کنن برسن به یالای ۳۵ یکی دیگه میارن 😂خودم قبلا از همینا بودم🙈به قول ...

من امسال ۳۷میشم‌اتفاقن عاقلتر شدم میگم تو این مملکت بااین وضع پیش اومده همین یدونه بسه همینو چکار کتیم یکاری کنیم بره مثل ما نشه

اگه حوصله چیزای دیگه رو داری، مشکلی نیست بیار. اگه کلا بی حال و حوصله باشی خوب نیست.

البته اوایلش پدر آدم درمیاد، انتظار کیف کردن و عشق کردن نداشته باش که بخوره تو ذوقت 😅

ولی پشیمون نمیشی. فقط دلم برای بچه میسوزه که تک فرزند باشه...

وااااااقعا خوش به حالت 

خوش به حال روحیت

من ذهنیت تو رو داشتم 10 تا می‌آوردم 

3 تا بچه داری باز به چهارمی فکر میکنی ، عالیه 

من یکی دارم ، البته بگم ما به سختی بچه دار شدیم و یه دوقلو 6 ماهه هم از دست دادم 

ولی واقعا اون بارداری‌های سخته پر استرس داغونم کرد 

اینا رو که همه میگن ولی من خودم شخصا دیدم طرف نمیدونه دکمه غلط کردمو از کدوم طرف بزنه

همون ادمم حاضر نیس خار تو انگشت بچش بره حس مادری خیلی قویتر ازین حرفاس بیشتر بنظر میاد ایشون به بلوغ فکری نرسیده شایدم شرابط زندگیش بده به اینجا رسوندتش ولی درمجموع شاید انگشت شمار باشن این افراد وگرنه وجود بچه بقول یه کاربری منبع عشقو انرژیه شرایط نمیذاره مردم لذت ببرن همش دغدغه اینده بچه عا تو ذهنته

سلام دوست جونخوب کردی والاواس ما ک شاغلیم بچه دوم سخته خداییگرچ ک بخاطر خداروشاکرم ولی تو این ۵ یال ...

سلاااام عزیزمممم

خوبیییی

پسرای گلت خوبن

به کاربریت دقت نکردم کامنت گذاشتم

دلم برات تنگ شده

⁦♥️⁩