2777
2789
عنوان

حوصله برای بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 125 پست
آخه نمیشه هم که بچه نیورد بلاخره باید بیاری

خوبم میشه

بچه واسه همه نیست به نظر من

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
چرا تو این سن تصمیم گرفتی؟ بچه 20سالش شه مامانش 60 سالشه

میخورنت الان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا

ولی بچه که بیاد بااااید حوصله داشته باشی 

من اطرافم دیدم مادرای بی حوصله و بی مسئولیت

مثلا میگی بچه را ببر پارک میگه حوصله ندارم نیگی باهاش بازی کن حوصله ندارم 

بهش گوشی نده صبح تا شب پای تلویزیون نذارش ،حوصله ندارم 

خب حوصله ندارم و مرگ بچه چه گناهی کرده 

به نظرمن یه وقتی بچه بیار که تمام وجودت براش له له بزنه که قدرشو بدونی

بیخیال یک بچه داری مثل گل بزرگش کن از اب و گل هم دراومده

والا بعضیها میگن بیار  بعضی ها هم نه  هر کدومم یه چی میگن   میگن یکی کمه و بعدا نیاز داری ودیر میشه و اینا    بخدا هنگم  میترسم ۶۰ سالم بشه پشیمون بشم دلم از اول خیلی پسر میخواست 🥺 دنیای نامرد و نامرادیه

خوب معلومه این سن وقت استراحت هست،تازه بگیم به هر سختی بگذرونی،برای کنکورش حداقل ۶۲ سالت میشه اونموقع میخوای چیکار کنی کلاس کنکور نهایی وآزمونهای هفتگی و....

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
والا بعضیها میگن بیار بعضی ها هم نه هر کدومم یه چی میگن میگن یکی کمه و بعدا نیاز داری ودیر میشه ...

الان مگه مطمئنی حامله شی پسر میشه؟ بعدم کلا عقلتو دادی دست بقیه خودت کلا فک نمیکنی چی میخوای؟ فقط رو نظر بقیه پیش میری؟

بیشتر ببینید
والا بعضیها میگن بیار بعضی ها هم نه هر کدومم یه چی میگن میگن یکی کمه و بعدا نیاز داری ودیر میشه ...

اگه یکدونه داری که به نظر من هم بیار.

من واسه بچه چهارم ،میگم بی حوصله ام.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

چند سالته

ببین پسر و دختر برات نمیمونه هر دو میرن سر رندگی

چه بسا پسر دار بشی بعد ازدواجش باید با عروس های نی نی سایتی دست و پنجه نرم کنی😂

از نظر من به فکر خودت و ارامشت باش دخترت رو بزذگ کن....زمان و وقتت ذو براش بذار تا موفق بشه

⁦♥️⁩

دختر که بیشتر به دردت میخوره 

خوشبحالت 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

به شرایط خودت نگاه کن. اگر آدم با حوصله ای هستی بیار، چرا نیاری؟ 

من دو تا بچه دارم. اوایل که بچه دوم اومد خیلی سختم بود و می‌گفت کاش دیرتر میاوردم‌ولی الان که هر دو همبازی شدن میگم خدا رو شکر که دومی رو آوردم چون اولی خیلی به من وابسته بود و اگر دیگه بچه نمی‌آوردم خیلی خیلی لوس میشد . الآنم دوست دارم سومی رو بیارم ولی من خیلی بی اعصابم و زود عصبی میشم و دیگه داره ۴۰ سالم میشه. اگه شرایط جسمی و اعصابم خوب بود حتما میاوردم یکی دیگه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن