2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5893 بازدید | 267 پست
نه عزیزم خوب من ساندویج دیدمشما میگی ۵۰ نیس من میگم حتی اون ساندویج ارزش ۲۰ هزارم نداشتاگه منطقی باش ...

عزیزم من خودم تهران زندگی میکنم نه یه سال 40 ساله

ساندویچ کمترینش الان فلافل که از 60 شروع میشه برو به بالا

حالا می ارزه یا نه رو کاری ندارم 

قیمتی که هست

کارخونه ای که 70 الی 80 به بالا

بعدم اتوبوس کرایه می کنند 

آموزش و پرورش گور نداره که کفن داشته باشه

بهش میگن گداخونه از بس بوجه اش از همه وزارت خونه ها کمتره

حتی بیشتر پول و برق و گاز مدارس از شهریه و کمک های مردمی که از دانش آموزان میگیرن میدن

تعمیرات رنگ میزوصندلی تخته هوشمند ....هم از کمک های مردمی

اتوبوسش کجا بود بعد هر دانش آموز برای اردو باید بیمه بشه وگرنه خدای نکرده اتفاقی بیفته کی مسئولیت قبول میکنه؟؟؟

حالا باز هم شما با دو دو تا چهارتا تون دیدید داره زیاد میگیره برو از خودشون پرس وجو کن شاید هم حق باشما باشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
چقد هزینه ها زیاد شده.

بله البته به اون دبیروپایه شونم  ربط داره دوسال قبل مادبیربراکنکورپسرم میگرفتیم ساعتی ۱۵۰۰میگرفت خداروشکراونروزاتموم شد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد هزینه ها زیاد شده.

بله البته به اون دبیروپایه شونم  ربط داره دوسال قبل مادبیربراکنکورپسرم میگرفتیم ساعتی ۱۵۰۰میگرفت خداروشکراونروزاتموم شد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
گفتم از ۱۵ هزار هس تا اخروالا هسهم تو تهران دیدمهم کردستان دیدمهم قزوین دیدمهم قم😂

آره اینجا حتی۳۵تومنم هست آخه تا جایی ک میدونم همه جا ازین قیمت‌ها پیدا میشه

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
هزینه بنزینهزینه کرایه دربست ماشینو هزینه های مدرسه مثل تعمیرات و ... از باقی مانده این پولا به دست ...

هزینه بنزین وکرایه اتوبوس جداست؟

هزینه تعمیرات هم همون اول سال نفری چن میلیون میگیرن بودجه هم میاد 

ینی چی که از اردو حساب مدرسه پرکنن؟تکلیف بچه ای که توان مالیش ضعیفه چی میشه؟حق الناسه خب پدرومادرهزینه دادن جهت اردو نه چیز دیگر

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
خدا شاهده اگه دروغ بگمخواهرم مث شما میگه خب تو هم برو.گفتم اگه غیر خودشون مثلا تو هرکلاس ۵،۶نفر خونش ...

خیلی اعصابم خورد شد اصلا فرق گزاشتن خوب نیست. من یادمه مدرسه میرفتم اصلا اصلا مادرا اردو باهامون نمیومدن الان این چیزا رو باب کردن؟ من خودم دوتا بچه کوچیک زیر سه سال دارم از وضعیت مدرسه خیلی وقته خبر ندارم الان این تاپیکو دیدم خیلی تعجب کردم. آدم بدش میاد

انقدر فکرت بسته س میگی با فلان پول میشد خانوادگی رفت کوه

خب بچه باید با همسالاش بره اردو کلی چیز از هم یاد میگیرن بهش خوش میگذره .‌با دوستاش معاشرت میکنع 

اینا به چشم نمیاد ولی این حال خوب و خاطره خوش برا بچتون می مونه .. همه چی ک ساندویچ نیست

استاکر چیه عزیزم ...من فرشته ی نگهبانتم🎀💋

آره اینجا حتی۳۵تومنم هست آخه تا جایی ک میدونم همه جا ازین قیمت‌ها پیدا میشه

بعضیا کلاسشون به این چیزا نمیخوره اخه این قیمتا ندیدن بالابالاهاسیرمیکنن فقط  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
خیلی اعصابم خورد شد اصلا فرق گزاشتن خوب نیست. من یادمه مدرسه میرفتم اصلا اصلا مادرا اردو باهامون نمی ...

اره اصن دوره ما این حرفا نبود

الان یه سری مادرا راه میفتن همه جا هستن

مدیر پرورشی شون عکس تو شاد از مراسمات میگیره میفرسته

هر جشن و عزایی هس محاله این مادرا تو عکس نباشن

ا ووووف ازین همه بی قیدی و آویزونیه یه سریشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری