2777
2789

الان در حد ده تومن میتونم بخرم 

چی بخرم که قدیمی نشه و حتما لازمه 

مجردم فعلا

پروردگارا، تویی که بسیار رؤوف و مهربانی

ده ملیونو هیچی نخر طلا بخر بطار اونجا . اندازه ۵۰ ک شد بده یخچال فریزر ‌ . یادتم نره جنس ایرانیم  خوبه همش دنبال خارجی نباشی 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرویس قاشق چنگال

ترجیحا ساده بگیر که همیشه مد باشه

پارچ و لیوان و استکان

سرویس قابلمه 

سینی پذیرایی

ان شاءالله خوشبخت بشی گلم

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
ده ملیونو هیچی نخر طلا بخر بطار اونجا . اندازه ۵۰ ک شد بده یخچال فریزر ‌ . یادتم نره جنس ایرانیم خو ...

اره والا من یخچال فریزرم امرسانه خییلی راضی ام

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ده ملیونو هیچی نخر طلا بخر بطار اونجا . اندازه ۵۰ ک شد بده یخچال فریزر ‌ . یادتم نره جنس ایرانیم خو ...

اها فهمیدم اونو توانم نمیرسه که چون میخام یخچال و ماشین لباس و ظرف شویی رو ست بخرم 

سرویس قاشق چنگالترجیحا ساده بگیر که همیشه مد باشهپارچ و لیوان و استکانسرویس قابلمه سینی پذیراییان شا ...

ممنون عزیزم 

طلا بخرم خوبه ؟بعدا تبدیل به جهاز کنم

اها فهمیدم اونو توانم نمیرسه که چون میخام یخچال و ماشین لباس و ظرف شویی رو ست بخرم

و میتونی طلا شکسته با فاکتور با ۱درصد سود بگیری که پولت از ارزش نیوفته به موقع انشاءالله میفروشی وسیله میگیری

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
و میتونی طلا شکسته با فاکتور با ۱درصد سود بگیری که پولت از ارزش نیوفته به موقع انشاءالله میفروشی وسی ...

طلا خیلی گرون شده حیفم میاد پولم رو به طلا بدم 🥲

ممنون عزیزم طلا بخرم خوبه ؟بعدا تبدیل به جهاز کنم

آره اینجوری بهتره بعد یجا باهم و ست بخری

البته جنس هم بخری ضرر نمیکنی فقط پول نقد نگه ندار گلم

واگر شیرازی یه مغازه میشناسم قیمت بلور و قاشق چنگال و. .. واقعا تا نصف بقیه جاها هست من اونجا خرید کردم خیلی راضیم

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
طلا خیلی گرون شده حیفم میاد پولم رو به طلا بدم 🥲

دیگه چاره ای نیست اگه خدایی نکرده توافق نشه امسال طلا ۱۳تومن هم میبینه😔