خوشگل_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3217 عنوان میخام جهیزیه ام رو خودم بخرم کسایی که واردن کمک کنن اول چی بخرم 168 بازدید | 33 پست الان در حد ده تومن میتونم بخرم چی بخرم که قدیمی نشه و حتما لازمه مجردم فعلا پروردگارا، تویی که بسیار رؤوف و مهربانی 1404/02/19 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soofiya74 عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 2940 ده ملیونو هیچی نخر طلا بخر بطار اونجا . اندازه ۵۰ ک شد بده یخچال فریزر . یادتم نره جنس ایرانیم خوبه همش دنبال خارجی نباشی من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگیمی کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر
امنه3877 عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2413 سرویس پلاسکو لیمون بگیر منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
aeenmehr عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1733 سرویس قاشق چنگالترجیحا ساده بگیر که همیشه مد باشهپارچ و لیوان و استکانسرویس قابلمه سینی پذیراییان شاءالله خوشبخت بشی گلم باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
امنه3877 عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2413 ده ملیونو هیچی نخر طلا بخر بطار اونجا . اندازه ۵۰ ک شد بده یخچال فریزر . یادتم نره جنس ایرانیم خو ... اره والا من یخچال فریزرم امرسانه خییلی راضی ام منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خوشگل_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3217 ده ملیونو هیچی نخر طلا بخر بطار اونجا . اندازه ۵۰ ک شد بده یخچال فریزر . یادتم نره جنس ایرانیم خو ... اها فهمیدم اونو توانم نمیرسه که چون میخام یخچال و ماشین لباس و ظرف شویی رو ست بخرم پروردگارا، تویی که بسیار رؤوف و مهربانی
خوشگل_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3217 سرویس قاشق چنگالترجیحا ساده بگیر که همیشه مد باشهپارچ و لیوان و استکانسرویس قابلمه سینی پذیراییان شا ... ممنون عزیزم طلا بخرم خوبه ؟بعدا تبدیل به جهاز کنم پروردگارا، تویی که بسیار رؤوف و مهربانی
17elahe عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 6026 ۱۰ تومن رو فقط طلا کن بزار کنار اونم بدون اجرت بگیر یا اب شده ایشالا ک خیره
امنه3877 عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2413 اها فهمیدم اونو توانم نمیرسه که چون میخام یخچال و ماشین لباس و ظرف شویی رو ست بخرم و میتونی طلا شکسته با فاکتور با ۱درصد سود بگیری که پولت از ارزش نیوفته به موقع انشاءالله میفروشی وسیله میگیری منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خوشگل_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3217 و میتونی طلا شکسته با فاکتور با ۱درصد سود بگیری که پولت از ارزش نیوفته به موقع انشاءالله میفروشی وسی ... طلا خیلی گرون شده حیفم میاد پولم رو به طلا بدم 🥲 پروردگارا، تویی که بسیار رؤوف و مهربانی
aeenmehr عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1733 ممنون عزیزم طلا بخرم خوبه ؟بعدا تبدیل به جهاز کنم آره اینجوری بهتره بعد یجا باهم و ست بخریالبته جنس هم بخری ضرر نمیکنی فقط پول نقد نگه ندار گلمواگر شیرازی یه مغازه میشناسم قیمت بلور و قاشق چنگال و. .. واقعا تا نصف بقیه جاها هست من اونجا خرید کردم خیلی راضیم باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
امنه3877 عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2413 طلا خیلی گرون شده حیفم میاد پولم رو به طلا بدم 🥲 دیگه چاره ای نیست اگه خدایی نکرده توافق نشه امسال طلا ۱۳تومن هم میبینه😔 منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خوشگل_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3217 آره اینجوری بهتره بعد یجا باهم و ست بخریالبته جنس هم بخری ضرر نمیکنی فقط پول نقد نگه ندار گلمواگر شی ... مرسی 🩵☺️نه شیراز نیستم پروردگارا، تویی که بسیار رؤوف و مهربانی
خوشگل_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 3217 دیگه چاره ای نیست اگه خدایی نکرده توافق نشه امسال طلا ۱۳تومن هم میبینه😔 یا خدا 😶🌫️ پروردگارا، تویی که بسیار رؤوف و مهربانی