2777
2789
عنوان

جهیزیه خوب یا خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2199 بازدید | 137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به شرایط جهاز ببر .درآمدش خوبه مدیریت میکنین خونه رو بزرگتر میکنین .ولی جهاز رو دونه دونه با ...

چه جوری به مامانم بگم که تو جلسه بعدی به خاستگارم نگه ؟ خیلی اصرار داره که پیشنهاد خوبی داره میده توقع داره من ممنونش هم باشم

بعداً به چه دردم میخوره خب خونه رو بعداً بخریم الان همه دوستان و آشنایان میان میبینن بعدم یه عمر آرز ...

مامانت یه کم داره زرنگی میکنه 

اون حرفی که مادرت میگه واسه خانواده های زیر متوسط صادقه شما ماشالله پدرت و پدر شوهرت وضعشون خوبه و آیندت تامینه باید جهاز خوب ببری لذت زندگی رو ببری

من از مادرم ناراحت شدم وقتی پیشنهاد داد

خیلیم فکر خوبی کرده براساس پولی که میدید از خونه سهم به نامت بشه اصلا هم تعارف نکن جهیزیه هم چندتا تیکه ضروری و بگیرید میتونی قسطی بگیرید کل حقوق خودتم بده قسط شوهرتم که میتونه قسط بده بزار رو حقوقت حساب نکنه از اول

چه جوری به مامانم بگم که تو جلسه بعدی به خاستگارم نگه ؟ خیلی اصرار داره که پیشنهاد خوبی داره میده تو ...

خب بگو دیگ بگو نه مامان من دوس دارم همون جهاز بخرم. خونه حالا بمونه. ببین من خونه ندارم ولی جهاز وقتی پدرت داره بهترین هاشو بخر با عشق بچین شما ی بار این ذوق داری 

اون همش دو تومن میشه خونه سمت ما زیر هفت تومن نیست خرج عروسی هم در پیشه

ببین گلم نگران آینده نمیخاد باشی ب قول خودت هر دو پدرا وضع خوبی دارن ک خوب آیند خونه بهتر میخای ولی  جهاز چی؟؟؟اون موق حتی بهترینم بخری شاید دیگ اونقد ذوق نکنی الان تازه عروسی ذوق داری تازه نگران فشار رو پدرتم ترسی جون داره

ولی من وضع پدرم خوب نیس پدر شوهرم ندا م اگ برگردم خونه میخریدم چون آینده ام نمیتونم بخرم. ولی شما شرایط خوب میتونین