2777
2789

خیره عزیزم برو شیر آب رو باز کن بگو و صدقه بده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب رو هر جور تعبیر کنی همون میشه 

خوب تعبیرش کن

صدقه بده

ایت الکرسی بخون

به آب بگو خودت خیرش کن

تموم شد رفت هیجی نمیشه❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید
اگه دوست داری برو دو رکعت نماز بخون حالت بهتر سه ان شاءالله که خیره و چیزی نیست. اگه هم نه برو آب بخ ...

از ترس  نمیتونم از اتاقمم بیرون برم🥺

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

خواب رو هر جور تعبیر کنی همون میشه خوب تعبیرش کنصدقه بدهایت الکرسی بخونبه آب بگو خودت خیرش کنتموم شد ...

وای نه

خوابم اینجوری بود ک یکی از اطرافیانم ادم کشته

دیگ جزییاتشو نمیگم نترسی

همزمان ی خواب دبگ هم دیدم یکی ادم کشته انداخته گردن من

خبلی بد بوود😭

منم با خواب بد بیدار شدم یه ساعت میشه !!صدقه کنار گذاشتم الانم اومدم اینجا یکم از سرم بپره شاید خابم ...

عزیزممم🥺♥️