2777
2789
عنوان

زندگی‌ فرد درون گرا با فردبرون گرا

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 75 پست
حس میکنم به خاطر نازایی و ببخشید زود تموم شدن هس البته من به روم نمیارم ولی قبلا اینطوری نبود

اره شاید فکرش درگیره نازاییه 

کار درستی می‌کنی ب روش نمیاری اگ ب روش بیاری ک بدت می‌کنه البته اگر دلیل سرد بودنش این باشه ها

من دو سال ازت بزرگترم اصلا عجله نکن برا بچه دار شدن بنظر من همینکه میگی مشکل داره اینا حکمت خداست چط ...

اولا غصه میخوردم کارم شده بود گریه ولی الان میگم بچه دوس نداره دیگه یاهم از من نمیخواد بچه دار بشه 

از یه طرفم مامانم فشار عصبی بهم میده نمیتونم بهش بگم که ۵۰ روز نزدیکم نشده چطور انتظار داری دکتر بره و بچه بیارم هی بحثو عوض میکنم باز حرفشو تکرار میکنه

بعد عید دوبار مجبورش کردم گفتم منم ادمم خب دیدم انگار مجبوره حالش خوب نیس بعدش دیگه بیخیال شدم گفتم بالاخره خودش دلش میخواد یه روز تا امروز که نخواسته هیچ روشم میکنه اونور ببخش ناراحت شدی عزیزم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شاید فکرش درگیره نازاییه کار درستی می‌کنی ب روش نمیاری اگ ب روش بیاری ک بدت می‌کنه البته اگر دلی ...

نمیدونم بخدا موندم حتی نمیتونم دلیلشو بپرسم از بس ساکته

اگه درگیر نازاییه پس چرا دکتر نمیره فکرمو خیلی درگیر کرده همه جور فکری میکنم از یه طرفم حرف نمیزنه خیلی ناراحتم

اولا غصه میخوردم کارم شده بود گریه ولی الان میگم بچه دوس نداره دیگه یاهم از من نمیخواد بچه دار بشه ا ...

اینجوری نمیشه باید ی حرکتی بزنی بری مشاوری جایی سااینک دلیل این همه سردی رو بفهمی 

عزیزدلم نمیخوام اصلاته  دلتو خالی کنم اما 50روز برای ی مرد خیلی زیاده حتی اگ مدت زمان رابطش کم باشه هم بخاطرش دوری نمیکنه ینی اصلا نمیتونه ک دوری کنه 

یکیم اینک خیلی مردا حس عشق و علاقه ندارن ب خانومشون ولی اون کارشون هم سرجاشه 

مشکل نعوظ داره ببخشید؟

اینجوری نمیشه باید ی حرکتی بزنی بری مشاوری جایی سااینک دلیل این همه سردی رو بفهمی عزیزدلم نمیخوام اص ...

نه نداره

اینجوری نمیشه باید ی حرکتی بزنی بری مشاوری جایی سااینک دلیل این همه سردی رو بفهمی عزیزدلم نمیخوام اص ...

همش منو پس میزنه با اینکه به خودم میرسم امشب پری تموم شد رفتم حموم گفتم شاید منتظره تمیز بشم تا از حموم اومدم لباس پوشیدم سریع خوابید سرشم کشید چن بار گفتم پشتتو نکن بهم گف راحتم و گرف خوابید

همش منو پس میزنه با اینکه به خودم میرسم امشب پری تموم شد رفتم حموم گفتم شاید منتظره تمیز بشم تا از ح ...

وقتی میگ راحتم ینی اصلا دلش نمیخاد چطوره با مادرش حرف بزنی اگ نمیتونی ب مادرت بگی

وقتی میگ راحتم ینی اصلا دلش نمیخاد چطوره با مادرش حرف بزنی اگ نمیتونی ب مادرت بگی

با اون راحت بودم حالا با اونم نمیتونم با خودم میگم بگم میخواد چیکار کنه آخه

مردها وقتی از سرکار میان خسته هستن اعصاب ندارن همسر من که خیلی برون گرا هست وقتی از بیرون میاد اصلا ...

برای درون گراها حتی زمانیکه یه هفته خونه هستن هم این شکلیه 

با اون راحت بودم حالا با اونم نمیتونم با خودم میگم بگم میخواد چیکار کنه آخه

پس میخای چیکار کنی

من اگ جای تو بودم میرفتم مشاور چون ب عقل منم چیزی نمی‌رسه بعدشم تا کی قراره این شکلی زندگی کنم