2777
2789
عنوان

زندگی‌ فرد درون گرا با فردبرون گرا

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 75 پست
تبریزم شما چطور

همسر من اینجوریه ک زود میخواد بریم خونه  اگ مهمونی جایی باشیم خیلی ب ندرت عروسی یا عزا می‌ره براش سخته بین آدما موندن 

اما من دوست دارم کنار آدما باشم واقعا زندگی یعنی کنار هم بودن 

جالبش اینجاست که پسرم به شدت برون گراست واصلا ب باباش نرفته 

یا میریزم تو دلم یا گریه اینجا نبود من الان افسرده میشدم اره خیلیه میگه دوس ندارم اون چیزارو به هیچک ...

بچه داری؟ 

بگو خب من مثل تو نیستم گاهی دلم میخواد 

منم مثل توام الان انقد دلم پرهههه ک تاصبخ هم حرف بزنم دلم خالی نمیشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=381505163]خیلی ممنونم ازتونن یه بیس دیقه دیگه اذانه خدا خیلی صدای منو نمیشنوه ولی تو دعا فراموشتون نمیکنمم[/QUOTE

😍😍عزیزمی واقعا محتاج دعام 

نه نگو خدا صدای تو رو هم میشنوه فقط ما ی چیزایی رو که برامون بد هست رو خوب میدونیم چ چیزایی رو ک برامون خوب هست رو بد 

و اینو فقط خدا می‌دونه در آخر هم میگیم خدا حرف دل مارو نمیشنوه 

مطمعن باش قشنگی ها و چیزای عالی دیگه ای تومسیرزندگیته که باهاش رشد می‌کنی❤️

همسر من اینجوریه ک زود میخواد بریم خونه اگ مهمونی جایی باشیم خیلی ب ندرت عروسی یا عزا می‌ره براش سخ ...

دقیقاااا همسر منم اینجوریه هر جمعی بریم اولین مهمون ما پا میشیم میایم خونه یعنی زهرمارم میکنه ها خونه مامانمو خواهرم نمیره از عید دیدنی براش مثه جهنمه 

بچه هم نداریم مشکل داره کردن نمیگیره بره دکتر انگار دوست نداره ازم بچه دار بشه از یه طرفم مامانم بهم فشار میاره که زورش کن بره ولی نمیدونه تو دلم چه آشوبیه

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
شما وقتی ساکته و تو خودشه چیکار میکنین

هیچی گاهی میرم پیشش صداش میکنم یا ی سوالی میپرسم جواب نمیده یادگرفته که بعداز دوسه بار تکرار حرفم جواب بده منم یه هفته هست که فقط حرفمو یبار میگم دیگ تکرار نمیکنم بعد از 30ثانیه جوابمو میده 

می‌دونی می‌خوام خودمو مهرطلب نشون ندم نه اینک خیلی سرد باشم ها ن خیلی بی تفاوت باشم مثل خودش 

بچه داری؟ بگو خب من مثل تو نیستم گاهی دلم میخواد منم مثل توام الان انقد دلم پرهههه ک تاصبخ هم حرف بز ...

نه مشکل داره دکترم نمیره

میگه مشکل خودته من از اون کارا بدم میاد زمان نامزدیمون تا چند روز نمیزاشت برم خونمون الان برعکسه

چقدر مثه همیم منم دلم خیلی پره هیچکسم درکم نمیکنه با جزییاتم نمیتونم بگم

[QUOTE=381505163]خیلی ممنونم ازتونن یه بیس دیقه دیگه اذانه خدا خیلی صدای منو نمیشنوه ولی تو دعا فرام ...

درسته...

خدایا من خیلی کلا نق میزنم

ولی هیچکدوم از ما جز خود تو پناهی نداریم...

خودت ماچمون کن،بغلمون کن...

خودت بساز برامون هرچی که خیره قربونت برم من...

مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟

هیچی گاهی میرم پیشش صداش میکنم یا ی سوالی میپرسم جواب نمیده یادگرفته که بعداز دوسه بار تکرار حرفم جو ...

اهوم خوبه من یه بار نامزد بودنی رفتم روانشناس گف حد میانه رو نگه دار نه بچسب بهش نه بیخیالش شو گف مثلا بشین کتاب بخون یا با گوشی کار کن ببین سراغت میاد اما نزار عادت بشه

دقیقاااا همسر منم اینجوریه هر جمعی بریم اولین مهمون ما پا میشیم میایم خونه یعنی زهرمارم میکنه ها خون ...

چند سالتونه دوتاتون؟ ازدواجتون سنتی بود یا دوست بودین؟

ماعاشق معشوق بودیم می‌دیدم درون گراست ولی عشق چشمامو کورکرده بود فکر میکردم برای من اینطور نمیشه 

این درون گراییش بیشتر از یه هفته طول نمیکشه اما تو همون یه هفته من زندگی نمیکنم انگار 

[QUOTE=381505580]نه مشکل داره دکترم نمیره میگه مشکل خودته من از اون کارا بدم میاد زمان نامزدیمون تا چند روز نمیزاشت ...[/QUOTE

چراانقد سرد شده ؟ میگفتی مگ کار بدیه ک بدت میاد

چند سالتونه دوتاتون؟ ازدواجتون سنتی بود یا دوست بودین؟ماعاشق معشوق بودیم می‌دیدم درون گراست ولی عشق ...

من ۲۳ اون ۲۷ کاملا سنتی بوده و فامیلیم و تصمیم مامانا بود حتی نزاشتن روز خواستگاری دو کلمه حرف بزنیم الانم یکم بحث بشه سریع میگه این بحثا سر اون روزه ها نذاشتن حرف بزنیم وکرنه فلان چیز اینجور نمیشد

[QUOTE=381505580]نه مشکل داره دکترم نمیره میگه مشکل خودته من از اون کارا بدم میاد زمان نامزدیمون تا ...

حس میکنم به خاطر نازایی و ببخشید زود تموم شدن هس البته من به روم نمیارم ولی قبلا اینطوری نبود

من ۲۳ اون ۲۷ کاملا سنتی بوده و فامیلیم و تصمیم مامانا بود حتی نزاشتن روز خواستگاری دو کلمه حرف بزنیم ...

من دو سال ازت بزرگترم اصلا عجله نکن برا بچه دار شدن 

بنظر من همینکه میگی مشکل داره اینا حکمت خداست 

چطور میشه 50روز سردباشه طرف اعصابم داغونترشد والا