2777
2789
عنوان

😭😭😭بچه ها ببینید شوهرم چی میگه

1177 بازدید | 53 پست

آخه من چیکار کنم اگه تاپیکهای قبل و بخونید می‌بینید علت چیه الان شوهر بی خیرم داره تهدید میکنه ۲ تومن پول بده بدم صاحب ماشینم ک رو ماشینش کار می‌کرده میگه اگه جور نشه بدم از شب گوشی خاموش میکنم برو بگرد پیدام کن زنگ میزنم صاحب خونه چندرغاز پول پیش و بده بری گم شی با بچه ها😭😭آخه از کجا براش جور کنم میخواد منو دوتا طفل ۳ ساله و اون یکی ۹ ماهه رو آواره کنه😭😭😭😭😭چیکار کنم خدا اینارو اس داد گفت منو بلاک کرده😭😭😭😭😭😭😭😭😭بی ی هزاری پول اوارم کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرگز پولو جور نمکینی بهشم میگی گمشو برو میخامت چیکار اخه بی غیرت بی نا.  موس وقتی تویی ک زن و بچه تو اواره کردی واس من هیچ ارزشی ندازی میرم سرکار پول کرایه خونه میدم ولی دیگ حق نداری برگردی 

اینو بدون اگ پولو جور کردی دادی دیگ دور از ججونت خاک.  برسری تا عمر داری همی بازیشه پی پیشگیری بهتر از درمانه

هیچوقت نذار همچین آشغالی ازت سواستفاده کنه 

تو تهدیدش کن بگو زندگیمو جمع میکنم و میرم مهرمو میذارم اجرا به بابام و داداشام میگم چوب تو ..... کنن 

چرا بهش باج میدی 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بیشتر ببینید
😭ن بابا با دوتا بچه فسقلی چطوری شاغل

برو بهش بگو پول از کجا بیارم برات مطمعن باش اگر داشتم بهت میدادم واقعا ندارم بگو از چه روشی پول بیارم حساب کار دستش بیاد بعدم اینارو بگو اینطور اروم به مادرت پیام بده چتشو هم پاک نکنی برو پیش خانوادت مهریت بگیر زندگیت کن