2777
2789
عنوان

معنی این نگاه ها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شخص اولش حمیخوام بدونم هدفش ازدواجه باهام؟بعد کلا چه زمانی ازدواج میکنم؟با چه کسی؟

فال حافظ نشان می‌ده که این شخص ممکنه هنوز تصمیم نهایی رو نگرفته باشه، ولی نیت‌ها و احساساتش به این سمت حرکت می‌کنه. ازدواج در آینده‌اش ممکنه، ولی هنوز برای تصمیم قطعی و اجرایی شدنش زمان لازم هست. در واقع، هنوز باید خودش رو آماده کنه یا شرایط رو بسنجه.

اینطور که به نظر میاد، نیتش به سمت ازدواج با دختره هست، ولی این یک تصمیم آینده‌است که به زمان و شرایط بستگی داره

فال حافظ نشان می‌ده که این شخص ممکنه هنوز تصمیم نهایی رو نگرفته باشه، ولی نیت‌ها و احساساتش به این س ...

دستت درد نکنه

حالا اینم نشد یه مرد خوب باشه میترسم از بس ازدواج ها بد شد نگرانم