2777
2789
عنوان

معنی این نگاه ها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 40 پست
پس تو کلا داری نگاهش میکنی فکر میکنی اون داره نگاه میکنه

نه تازه دقت کردم 

دوستم‌امروز گفت خیلی نگات میکنه خبریه گفتم من ندیدم گفت برگرد ببین داره نگات میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول بابا همه همینن تا چشتو از کاسه در نیاره بیخیال نمیشن تو هنوز پسرا رو نشناختی

شکی نیست اما گفتم یه دختره ازش خوشش میاد میخوام حال دختره رو بگیرم قبلا اذیتم کرده جبران کنم کارشو

داره نگاه میکنه خبر خاصی نیست بقیه رو هم همینجور نگاه میکنه

دقیق برای منم همین اتفاق افتاد از بقیه هم فهمیدم به بقیه هم نگاه میکنه 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بیشتر ببینید
نه تازه دقت کردم دوستم‌امروز گفت خیلی نگات میکنه خبریه گفتم من ندیدم گفت برگرد ببین داره نگات میکنه

بالاخره تازه امروز دیدی یا قبلا چک کردی دخترای دیگه رو اونجور نگاه نمیکنه؟؟!!در هر حال برای خودت رویا نباف و اهمیت نده 

شکی نیست اما گفتم یه دختره ازش خوشش میاد میخوام حال دختره رو بگیرم قبلا اذیتم کرده جبران کنم کارشو

برات حرف در میارن نکن اینکارو اذیت کرده ک کرده بعدا اگه پسره بهت پیشنخاد بده دختر بفهمه اتیش میگیره

نه فقط منو اینطوری نگاه میکنه یکی از دخترای دیگم ازش خوشش میاد میره روبه روش اما ندیدم نگاش کنه

برای منم چنین اتفاقی افتاد

فکر کردم بنده خدا چقد عاشقه 

تا اینکه یکی از بچه ها دانشگاه امتحانش کرد پا داد واقعا خودتو درگیر نکن

حالا من نمیدونم شخص مدنظر شما چجوریه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بیشتر ببینید
بالاخره تازه امروز دیدی یا قبلا چک کردی دخترای دیگه رو اونجور نگاه نمیکنه؟؟!!در هر حال برای خودت روی ...

امروز دقت کردم همه چی رو دیدم 

نه اینکه از پسره خوشم بیاد بخوام بیاد جلو پسره یه راه برای حالگیری

برای منم چنین اتفاقی افتادفکر کردم بنده خدا چقد عاشقه تا اینکه یکی از بچه ها دانشگاه امتحانش کرد پا ...

منم نمیشناسمش اما پسره یه راهه برای حالگیره دختره