2777
2789
عنوان

ای بچه ها ن شب میزارن بخوابم ن روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 43 پست
واسه من شیر خودمو‌میخوره مثلا یهو‌میخوابه تاساعت ۶ صبح بیدارنمیشهبعد میبینی یبارم دوبار بیدارمیشهیبا ...

اگه سیرش کنی میخابن من دخترم هنوز غذا نمیخوره فقط فرنی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چندماهشه؟😍واسه من ده ماهشه

🥰منم ده ماهشه هر غذایی ک میدیم تف می‌کنه ولی فرنی چون تو شیشه شیر میدم وفکر می‌کنه شیر میخوره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

وضع و حال من برای چند ماه دیگه 😅 بچه ۱۱ ماهه رو شبا خوب سیر کن ک زیاد از خواب بیدار نشه قبل خواب بزار با بچه ۶ سالت بازی کنه خوب ک خسته بشن هر دو میخوابن 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم دوسال و نیم پسرم ۷سال و نیم والا بدتر شدن که بهتر نشدن الان دخترم یکساعت داره گریه میکنه

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

🥰منم ده ماهشه هر غذایی ک میدیم تف می‌کنه ولی فرنی چون تو شیشه شیر میدم وفکر می‌کنه شیر میخوره

عزیزممم خداحفظش کنه

تا یکسالگی اصولا اولویت با شیر هست

من یادمه تا حدود سه ماه یعنی تا حدود هشت ماهگی هرغذایی درست میکردم میریختم تو‌ مولینکس و کاملا پوره میکردم بخوره 

بعدش دیگه نرم میکردم چند روز اول ناخوشایند بود براش ،دوست نداشت اما بازم میدادم دیگه بعد چند روز تلاش دیدم داره میخوره و الان نرم‌میکنم میخوره

اما همچنان غذاهاشو نرم میکنم و دیگه تو مولینکس نمیریزم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

وای منی که 3تارو بافاصله 6سال ازهم آوردم دهنم سرویس شد چون وقتی که نوزاد داشتم بزرگی. کلاس اول میشد واویلا برا درس خودنش خودم تنها باید به درسامی سیدم به خونه می رسیدم به نوزادهم می‌رسیدم واویلا بچه آخریم که نوزاد کرونابود بچه دومم کلاس اول غیرحضوری بود خدامیدونه چقد سختم بود 5روز بود زایمان کرده بودم قرارشد دوهفته به مهرمونده بچه ها برن آشنایی با معلم داشته باشن بابدن پر بخیه تو مدرسه هردوتا بچم رفتم چقد حیرون شدم مگرخدا جواب این همه زحمتو بده بقیه که قدرنمیدپنن

چی شده اینقد استوری دیدم اینستا

این متن کپی کن 👇🏼

The Persian Gulf will always remain the Persian Gulf.

برو پلی استوری ..گوگل مپ جستجسو کن بهش کمترین امتیاز بده 

وقتی علت خواست متن بالا براش پیس کن ...

گوگل مپ میخواد اسم خلیج فارس به خلیج عربی تغییر بده ..

اگه همه اینکار کنیم ارزش سهامش میاد پایین 

دست به همچین کاری نمیکنه 🇮🇷

خلیج فارس همیشه خلیج فارس میمونه 

لطفا تاپیک به حاشینه نبرید که بترکه ..

بزارید عده ای زیادی ببنید اینکار کنن .جواب میده 

خدا یعنی به خود آ......👌🏼♥️با خدا بودن این شکلیه 👈🏼چه بخوانی چه برانی ....چه به اوجم برسانی چه به خاکم بنشانی ....من نه آنم که برنجم نه تو آنی که برانی .....در اگر بازنگردد. نروم باز به جایی پشت دیوار نشستم چو گدایی بر سر راهی .... کس به غیر تو نخواهم  چه بخواهی چه نخواهی ....باز کن در   که جز این خانه مرانیست پناهی .............................خدایا شکرت بخاطر همه نعمت های فراوان که درزندگی ام دارم شکر گذارم 🙏🏼✨امروز به دنبال خوبی ها میگردم و از آنها قدردان هستم 🙏🏼✨من شادی و نشاط را به زندگی خود دعوت میکنم و با طبیعت جهان هستی در ارتباط هستم 🙏🏼✨پول به روش های پیش بینی نشده و غیر منتظره به من می‌رسد 🙏🏼✨بدن من بهترین چیزها را برای سلامتی برای رفاه من میداند 🙏🏼✨من افراد خوب را در زمان خوب جذب میکنم 🙏🏼✨اتفاق های خوب حالا برای من رخ میدهد 🙏🏼✨من ارزشمند هستم و به تنهایی کافی هستم 🙏🏼✨خدایا سپاس ♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼

بیشتر ببینید
عزیزممم خداحفظش کنهتا یکسالگی اصولا اولویت با شیر هستمن یادمه تا حدود سه ماه یعنی تا حدود هشت ماهگی ...

مرسی عزیزم همچنین چاره ای نیست منم فعلا باش راه میام ببینم کی میخاد بخوره اما چون شیر و فرنی میخوره وزنش خوبه

مرسی عزیزم همچنین چاره ای نیست منم فعلا باش راه میام ببینم کی میخاد بخوره اما چون شیر و فرنی میخوره ...

اره وزن گیری تا یکسال با شیره با غذا نیست 

دقیقا نباید سخت گرفت چون اگه سخت بگیری زده میشن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست