2777
2789
عنوان

ای بچه ها ن شب میزارن بخوابم ن روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 43 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجازه هست یه متن درمورد خلیج فارس بزارم استاتر 🇮🇷♥️؟؟

چی شده اینقد استوری دیدم اینستا

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بیشتر ببینید
کی راحت شدی؟

راحتی ک نداره بچه داری من دخترم ۱۰ .پسرم ۶ . فقط دومی رو از شیر و پوشک بگیری خیلی اوضاع بهتر میشه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بیشتر ببینید
کی راحت شدی؟

پسرم که رفت مدرسه دخترم یکساله شد بعد اینو بدون اصلا سال قبلا از مدرسه بچه ها وحشتناک شیطون میشن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

۱۱ ماهه شبا میخوابهیا برای شیر بیدارمیشه ؟ چندبار

اگه شیرخشکی باشه یبار بیدار میشه 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

من دخترم ده ماهشهر شیر خشکی شبا فرنی غلیظ و شیرخشک قاطی میدم بهش سیر ک هست راحت میخابه ساعت چهار پنج هم یبار بهش میدم دیگه گریه نمیکنه حتما شیر نداری و بچه گرسنش ک هی بیداره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

آخی😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید
اگه شیرخشکی باشه یبار بیدار میشه

واسه من شیر خودمو‌میخوره 

مثلا یهو‌میخوابه تاساعت ۶ صبح بیدارنمیشه

بعد میبینی یبارم دوبار بیدارمیشه

یبارم میبینی کلا یبار

مثلا دیشب زیاد دوبار بیدارشد فکرکنم

اما من قبل خواب حسابی شکمشو پر میکنم 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

می فهمم. اگه شرایط ادامه تحصیل داشتم، ثابت می کردم که زنان خانه دار، از همه زنان شاغل، شاغل ترن. شاغل بدون حقوق که حتی جایگاه اجتماعیشون هم درک نمیشه.هم پرستارن، هم آشپزن، هم خدمتکارن، هم مربین، هم معلمن، هم نظافتچین، هم بی بی سیترن، هم حسابدارن، هم مدیرمالین، هم مشاورن.... اگه هر مادری که ۱ یا چند فرزند داره از خونه بره بیرون، ماهی حداقل ۵۰ میلیون هزینه این کارهایی که می کرده همسرش باید هزینه کنه تازه بازم جبران عدم حضور همسرش ممکنه نشه. بعد اونوقت در تولید ناخالص داخلی، به زنان خانه دار میگن جمعیت غیر فعال! ۱۴۰۰ سال پیش اسلام گفت زن برای همه کارهای داخل خونه ش، حتی شیردهیش میتونه حقوق مادی دریافت کنه.

خدا قوت. آرزوی سلامتی و عاقبت به خیری دارم برات.

خسته نباشی عزیزم❤ 

میگذره این دوران

دیگه اون منِ خسته و گیجِ گذشته نیستم... با هر ضربه، یه تیکه از ضعف هام ریخت و جاش قوت نشست. یاد گرفتم منتظر معجزه نمونم، خودم باشم معجزه یِ خودم. باور کردم که میشه از دلِ تاریکی، نور ساخت. حالا با دلِ قرص، راه میرم سمت آرزوهام؛ آروم ولی قاطع... درست مثل طلوعی که دیر میاد، اما حتمیه.          💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید