2777
2789

من کلا هوس دوغ میکنم توی بارداریم،وقتی دوغ میخورم حس میکنم الان میزنه بیرون نی نی😍😂

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو سونوگرافی داشتم کاکایو میخوردم که برم برای ان تی یه پیرزنه هم پیشم بود مدام حرف میزد خخ بعد پسرم تکون خورد انگار تو دلم قند اب کردن🥲

الانم مث همون پیرزن پر حرفه😂

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

تکوناش زیاد میشه؟

آره😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

وااااای چه تاپیک قشنگی😍😍

پارسال وقتی فردا صبحش میخاستم برم برا زایمان کلی گریه کردم بهش میگفتم دلم برا تکونات تنگ میشه واای که تا صبح داشتم تکوناشو میشمردم انقد بغض کرده بودم 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
بیشتر ببینید

الهی قسمت هرکی ارزوشو داره بشه 

حس میکنی یکی از تو داره پاره میکنه ادمو خودشو مبکوبه به شکم 

الهی قسمت بشه خدایا همه چشم انتظار ها رو از چسم انتظاری دربیار

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیسمونی هم خریدی براش؟

شاید باورت نشه،هیچی نخریدم هنوز🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40