2777
2789

همه چی و بابدبختی و گرفتاری بدست اوردم.خیلییییی نماز شب خوندم و میخونم خیلی قران خوندم خیلی حق الناس ورعایت کردم  سعی کردم دروغ غیبت و...نباشه تو نونی ک اوردم سرسفرم دقت میکردم حلال حروم نباشه ولی حدود دوساله نونم و میزنم توخونم میخورم.گفتن طلسمه قران خوندم باطل نشد نماز خوندم باطل نشد رفتم دعا نویس برام باطل کرد خیلیییی سنگین بود.شرایط شاید ۳۰ ۴۰ درصد بهتر شد ولی اونجور که باید نشد ینی میدونی شرایطم هرگز به قبل این طلسما برنگشت.خیلی خستم شکرگزاری میکنم ارزوهامو مینویسم همیشه  الان سوره بقره میخونم هرروز جن و تکویرو ذاریات و طلاق و مزمل و انشراح و واقعه حشر ملک استغفار زیاد و استغفار ۷۰ بندی و همه ی امید و توسلم به خداست ولی هیچکس حتی سر سوزنی نگامم نمیکنه.هرروز حرم رفتم پای پیاده چیز زیادی نمیخوام ها میگم خدایا یه نگاهی به زندگیم بکن ولی چ فایده.انگار خدام من و انداخته دور امام رضا که دیگه هیچی.دیگه نمیخوام حرم برم من شکم حامله تو سرماها رفتم نگام نکرد الان ک دیگه هیچی.دیگه باهاش قهرم پامم نمیزارم حرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلا عزیزم التماس دعا شاید گیرتون در راضی نبودن پدر و مادر از شما باشه برای طلسم هم قلیاب و سرکه رو ا ...

خودشون خیلی دعامون میکنن.همیشه میگن به خاک دست بزنید طلا بشه وبرای هردوخانواده خیلی زحمت کشیدیم خیلی ولی خب نمیدونم چرا مشکلم حل نمیشه

سلا عزیزم التماس دعا شاید گیرتون در راضی نبودن پدر و مادر از شما باشه برای طلسم هم قلیاب و سرکه رو ا ...

برای قلیابم الان دیگ ندارم طلسم و اینا از بقره ک بالاتر نیست 

مشکلم کلا انگار دیگ قرار نیست حل بشه

حال ندارم سرچ میخواستم بکنم که نمیپرسیدم 🤭🤨

شما انقدر تنبلی حال سرچ کردن نداری برای نماز شب

منی ک با حال بد تاپیک زدم و واقعا حالم بده و داغونم بیام به تو نماز شب یاد بدم؟ واقعا که 

کاش اول حرف و مزه مزه کنیم.بجای اینک اینما مینوشتی چجوریه تو گوگل مینوشتی جوابتو میگرفتی

شما انقدر تنبلی حال سرچ کردن نداری برای نماز شبمنی ک با حال بد تاپیک زدم و واقعا حالم بده و داغونم ب ...

😆خود من حالم بهتر از تو نیست ولی اینقدر خندیدم به پستت وای خدا از دست تو

میشه بپرسم مشکلتون چی هست

۹۹ درصد مشکلات مالی شوهرم خیلی خوبه خیلی کاریه ولی همش تو‌کاراش پیچ میاد.بارها تا پای معامله و قرار داد یه پروژه رفته نشده .دوسال پیش ک طلسم گرفته بودن تو یک شب از عرش به فرش اومدیم یهو سه تا پروژه اش کار فرماهاشون الکی الکی شب اوکی بودن ها صبح یهو گفتن پول و کلیدای خونه و‌... بیار دیگ نمیخوایم کار کنیم  بخدا تو یک شب سه تا پروژه ک اصلا شخص ها باهم اشنا نبودن این اتفاق افتاد.خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

۹۹ درصد مشکلات مالی شوهرم خیلی خوبه خیلی کاریه ولی همش تو‌کاراش پیچ میاد.بارها تا پای معامله و قرار ...

عزیزم منم مشکلات پیچیده و حل نشده زیادی داشتم وقتی یک مشکلم حل نمیشه راههای  مختلف و امتحان میکنم علتشو در خودم و حرفام و رفتارهام جستجو میکنم دعا وثنا میکنم اگه حل نشد بدترین حالتشو در نظر میگیرم و باز خداوند رو شکر میکنم و آروم و بی تفاوت میشم و کم کم یا مشکلم حل میشه یا دیگه برام اهمیتشو از دست میده اینقدر مهمش نکنید میدونم مسائل مالی خیلی سخت و دشوارن اما اینهمه آدم سراسر دنیا دارن باهاش زندگی میکنن مراقب سلامتیتون باشید و رها کنید