همه چی و بابدبختی و گرفتاری بدست اوردم.خیلییییی نماز شب خوندم و میخونم خیلی قران خوندم خیلی حق الناس ورعایت کردم سعی کردم دروغ غیبت و...نباشه تو نونی ک اوردم سرسفرم دقت میکردم حلال حروم نباشه ولی حدود دوساله نونم و میزنم توخونم میخورم.گفتن طلسمه قران خوندم باطل نشد نماز خوندم باطل نشد رفتم دعا نویس برام باطل کرد خیلیییی سنگین بود.شرایط شاید ۳۰ ۴۰ درصد بهتر شد ولی اونجور که باید نشد ینی میدونی شرایطم هرگز به قبل این طلسما برنگشت.خیلی خستم شکرگزاری میکنم ارزوهامو مینویسم همیشه الان سوره بقره میخونم هرروز جن و تکویرو ذاریات و طلاق و مزمل و انشراح و واقعه حشر ملک استغفار زیاد و استغفار ۷۰ بندی و همه ی امید و توسلم به خداست ولی هیچکس حتی سر سوزنی نگامم نمیکنه.هرروز حرم رفتم پای پیاده چیز زیادی نمیخوام ها میگم خدایا یه نگاهی به زندگیم بکن ولی چ فایده.انگار خدام من و انداخته دور امام رضا که دیگه هیچی.دیگه نمیخوام حرم برم من شکم حامله تو سرماها رفتم نگام نکرد الان ک دیگه هیچی.دیگه باهاش قهرم پامم نمیزارم حرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا اینا شعارهمن برای خرج خونم موندم .من ک بهترین زندگیو داشتم یهو بیچاره شدم
عزیزم شعار نیست
خودم تجربه کردم از عرش به فرش نشستن و تک تک دور و بریها و پول دوستان و از دست دادن اما به خدا توکل کردم البته اولش حالم مثل شما بد بود بعد دوباره بعد چند سال درست شد البته برام مهم نبود کلا خنثی شده بودم
خودم به درک فقط خودمو مدیون دوتا بجه های بی گناهم میدونم
عزیزم اینهمه دعا و عبادتتون باید اینقدر حس ایمانتونو تقویت کرده باشه که بدونید همه ی ما وجودمون منوط به قدرت خداست و هیچ چیز خارج از کنترل و اراده ی او نیست پس مثل یک کودک به آغوشش پناه ببرید و فرزندانتون رو هم که شما نقش بسیار کمرنگی در آفرینششون داشتید به خداوند واگذار کنید
آخرشم باعث میشه از خدا قهر کنیم. توی مشکلات تنهاییم این یه حقیقته.
زن بودن یعنی هر روز با کلیشهای بجنگی که به جای تواناییهایت، ظاهرت را قضاوت میکند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بیقید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون اینکه خجالتزده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جملههایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواستههای والدینش.هیچ خانهای کامل نیست، اما خانهای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانهایست که آینده را میسازد.
همه این راها رو رفتم و آخرش فهمیدم قرار نیست نماز خوندن و دعا و توسل مشکلاتم رو حل کنه و دیگه خودمو گول نزدم. باید بپذیریم که مشکلات ریشه دار هستن و اینجوری حل نمیشن.
زن بودن یعنی هر روز با کلیشهای بجنگی که به جای تواناییهایت، ظاهرت را قضاوت میکند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بیقید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون اینکه خجالتزده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جملههایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواستههای والدینش.هیچ خانهای کامل نیست، اما خانهای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانهایست که آینده را میسازد.