2777
2789

سر شبی داشتم ب شوهرم میگفتم توروخدا اگه صدا زنگ گوشیمو میشنوی بیدارم کن نزار خوابم ببره یا قطعش کنم و بخابم ( فک کنم دو هفته س ک نماز صبح ندارم قضا میشه😭) اونم گفت باشه ب مسخرگی .. دم اذون بچم پاشد گفت اب میخام منم شیشه رو دادم دستش اصلا سابقه نداره خابم ببره همون ک حین ک اب میخورد خابم برد😐 یهو با ی هییین از خاب پادم دیدم همه ابارو ریخته رو تخت و خیس اب شدم ک الله اکبر اذون صداش دراومد 😍 خوشحال شدم ب هرحال .. شوهرم میگه واسه هر نمازت باید اب زیرت بره ک پاشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باد صبا رو نصب کن تنظیم کن برات اذان بگه صبح ها دیگه عمرا خواب بمونی من اینکار رو میکنم بعد سمت خونه ...

شوهرم نمیخونه میگه چخبرته سر صبح سرصدا راه میندازی خوابمو بهم میزنی .. باید حدا جدا کنم پس

اخی😍

عزیزم هرشب قبل از خواب از خدا بخواه که بیدارت کنه برای نماز صبح

شنیدم فرشته های مخصوص بیدار کردن برای نماز صبح داریم و برای خودمم خیلی اتفاق افتاده که بدون دلیل برای نماز بیدار میشم و از خواب عمیق میپرم، حتی وقتی دیگه گوشیم زنگ نمیزنه.

باید برعکس باشه ک .. چرا اینجوریه ؟

شکی درش نیست که این کار شیطان رجیم هست و بس.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
😂😂 من البته پریود بودم ولی برای بین الطلوعین دوست داشتم بیدار شم‌خیلی حس خوبیه

😂😂😂 

وقتایی ک پریودم خیالم راحته با خیال تخت میخابم ولی ما بقی روزا هی خود خوخوری میکنم 😩 دو هفته پشت سر هم خیلیه