2777
2789
عنوان

بچه ده ماهه من موهای مادرشوهرم و کشید اونم زد تو دهن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 94365 بازدید | 689 پست
حالا مادر من جوریه ک اگه من یا شوهرم بچمونو گریه بندازیم میاد میزندمون یبار برا اینکه شوهرم با شوخی ...

چجوری زد 😐😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بچه دار نشو بچه مادری که نتونه درست حسابی پشتش باشه و غریب پرست باشه به هیچ دردش نمیخوره در اصل ا ...

آره واقعا چه حمایت و پشتیبانیِ درست و حسابی😂

خداروشکر معنی درست و حسابی رو هم فهمیدیم.

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

هر لحظه با خوندن متن چشام بیشتر باز میشد

برای تو و علی صلوات فرستادم...امضات منو یاد گذشته خودم انداخت :)💞

دیگه اون منِ خسته و گیجِ گذشته نیستم؛ با هر ضربه، یه تیکه از ضعف هام ریخت و جاش قوت نشست. یاد گرفتم منتظر معجزه نمونم، خودم باشم معجزه یِ خودم. باور کردم که میشه از دلِ تاریکی، نور ساخت. حالا با دلِ قرص، راه میرم سمت آرزوهام؛ آروم ولی قاطع، درست مثل طلوعی که دیر میاد، اما حتمیه.          💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید

خاک تو سر دوتاتون 

کار مادر شوهرت از عصبی شدن بوده پسر منم موهامونو می‌کشه ولی آخه کتک حتی شده تو خواب کشیده ولی 

کارشما هم خیلی یاغی گیری بوده کافی بود داد می‌زدی میگفتی حق نداشتی اگه نفس بچم می‌گرفت چی تا اونم عذاب وجدان بگیره ن اینکه طلبکار

چجوری زد 😐😂

محکم زد تو کمرش😂صدا شترق داد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
حق داری عصبانی بشی من دلم خنک شد خوبش کردی،شوهرتم خوبش کرد ب درک ک از ارث محروم کنه ارثش بخوره تو سر ...

شوهرم گفت ارث تو میخوام چیکار مگه تا الان با ارث میراث شما زندگی کردیم 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی