2777
2789

سوال متوجه نشدم ولی بله پسرم تا پنچ سالگی حرف نمی‌زد الان بردمش گفتار درمانی خداروشکر حرف میزنم بازم نامفهوم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سوال متوجه نشدم ولی بله پسرم تا پنچ سالگی حرف نمی‌زد الان بردمش گفتار درمانی خداروشکر حرف میزنم بازم ...

فقط مشکلش حرف نزدن بوده علایم شبه اتیسم نداشتن؟ مثل عدم فرمانپذیری یا عدم واکنش به اسم یا عدم ارتباط چشمی الان چقدر بهتر شدند

من بچه ام تا دو سال و نیم خیلی پای فیلم خارجی بود .حرف در حد ده کلمه میزد .فیلم ها رو قطع کردم.

بردم گفتار درمانی .خودمم باهاش کار کردم .الان سه سال و نیم هست خیلی بهتر شده جمله میگه.ولی از هم سن و سال هاش عقب تر هست.

بهترین درمان براش جایی ک خودت نباشی با بچه های هم سنش بازی کنه 

فقط مشکلش حرف نزدن بوده علایم شبه اتیسم نداشتن؟ مثل عدم فرمانپذیری یا عدم واکنش به اسم یا عدم ارتباط ...

نه علایم اتیسم نداره 

بچه ام پیش فعال 

بله خیلی وابسته تلویزیون یا گوشی خصوصا با گوشی پدرش بیاد خونه دستش ماهم نمیزاریم زیاد دستش بمونه ولی از صبح تا شب بیشتر اوقات خونه ایم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سوال متوجه نشدم ولی بله پسرم تا پنچ سالگی حرف نمی‌زد الان بردمش گفتار درمانی خداروشکر حرف میزنم بازم ...

نگفتن علت حرف نزدنش چیه؟

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
یعنی علایم شبه اتیسم دارن و علتش تماشای زیاد تی وی و استفتده از گوشی یا وسایل اسکرین هست

الان بچه شما تی وی زیاد تماشا کرده؟

نه علایم اتیسم نداره بچه ام پیش فعال بله خیلی وابسته تلویزیون یا گوشی خصوصا با گوشی پدرش بیاد خونه د ...

خب عزیزم چرا روزی یکی دو بار بیرون نمیبریش؟ طبیعت ،پارک کلا فضای بیرون از خونه برای رشد بچه ها عالیه

نگفتن علت حرف نزدنش چیه؟

بله گفتن با کسی زیاد حرف نمی‌زدبه شدت وابسته موبایل بود  پسرم اصلا دارو میخورد بیشتر موقع ها خواب بود الان دوز آورد پایین باز بهتر شده خوابش 

خب عزیزم چرا روزی یکی دو بار بیرون نمیبریش؟ طبیعت ،پارک کلا فضای بیرون از خونه برای رشد بچه ها عالیه

فدات ماهم دوست داریم هوا به شدت خاکی اصلا نمیشه بیرون رفت دیشب بهتر شد رفتیم بیرون 

بله گفتن با کسی زیاد حرف نمی‌زدبه شدت وابسته موبایل بود پسرم اصلا دارو میخورد بیشتر موقع ها خواب بو ...

چه دارویی میخورد که خواب بود؟ خودت هم باهاش کم حرف میزدی؟ ببخشید میپرسم میخوام بدونم تا اگه اینجوره با بچم بیشتر حرف بزنم فعلا ده ماهشه