2777
2789
عنوان

این چ مدل پریوده

216 بازدید | 12 پست

سه ماهه زایمان کردم ماه پیش پریود شدم بیستم 

واین ماه 15هم فقط دوروز پریود شدم بیشترم رنگش قهوه ای بود یعنی دوشنبه شب پریود شدم و چهارشنبه پاک شدم تهوعم دارم دهنمم ترش میشه بازاین چ مدل پریوده 

اونم دوروز

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا.من سردخترم بعدچهارماه مرتب پریودشدم

اوهوم بچه با بچه فرق داره منم سر بچه دومم بهتر بودم ولی اولی خیلی گذشت تا افتادم روی روال قبل

حالا ماه بعدم صبر کن ببین پریودت چجوریه اگر مرتب تر نشده بود یه چکاب کن خیالت راحت بشه🫶

بارداری

نه باردار نیستم ولی قصدش دارم،ممکنه بخاطر مصرف کوالی فول و اوبست و مولتی ویتامین ها باشه!!! اولین باره دو روز اونم لکه بینی قهوه ای داشتم و این شکل پری شدم!!!

خدایا بخاطر تموم خوبیا شکرت🙏💕

نه باردار نیستم ولی قصدش دارم،ممکنه بخاطر مصرف کوالی فول و اوبست و مولتی ویتامین ها باشه!!! اولین با ...

من موندم اخه تهوع دارم و دهنم هرلحظه پرآب میشه

خدایا ممنون به خاطرهمه چی