2777
2789
عنوان

خواستگار خوب کجا پیدا میشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 89 پست
کانالش چجوریه جریانش چیهپسر مذهبی دوست دارم به شرطی که به من گیر نده حجاب زیاد بخواد

کانالش خیلی درست حسابیه. یه فرم میفرستن برات، پر میکنی. یه سری آقا هم هستن که فرم پر کردن. شرایطت اگه با شرایط یکی از اون آقایون بخونه، اطلاعاتش رو برات میفرستن. البته اینها فقط معرف هستن و نمیتونن تضمین کنن که طرف خوب باشه. خودت هم یه دوره آشنایی باید داشته باشی با اون شخص 

و اینکه اگه گفتم برو مسجد اگه مذهبی هستی، واسه این بود که بعضی ها کلا پاشون رو تو هیئت و روضه نمیزارن و بدشون میاد، منظورم این بود که اگه بدت نمیاد برو. وگرنه اونجا خیلی از خانمها برای پسرشون یا پسر فامیلشون که مذهبی نیست، دنبال دختر میگردن. من خودم هر سری میرفتم مسجد دو سه تا پیشنهاد بهم میدادن با اینکه قیافم شکل حوری و پری هم نیست، ولی اونجا خیلی ها دنبال کیس ازدواجن انگار. 

جان و تن من هر دو فدای وطن من 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان متوجه شدمبا چادر باید بریم مسجد رو؟ برای نماز و اینها

نه میتونی با مانتو و روسری هم بری. آره برای نماز برو. یه چادر خونگی ببر اونجا نمازت رو بخون. خیلی عادی رفتار کن و تا جایی که ممکنه آرایش نکن یا خیلی ملیح آرایش کن. 

همون ارتباطات خانوادگی خیلی موقعیت ازدواج ایجاد میکنه. ولی اگه هیچ جوره نمیتونی دوباره ارتباط بگیری ...

عزیزم این کانال ننه ابراهیم من رفتم ولی اصلا مشخص نبودد چی به چیه 

مثلا زیاد معرفی نمی‌کردن 

میشه کانالشو بهم بدی شاید من اشتباه پیدا کرده بودم 

عزیزم این کانال ننه ابراهیم من رفتم ولی اصلا مشخص نبودد چی به چیه مثلا زیاد معرفی نمی‌کردن میشه کانا ...

سلام گلم.🌹 ببین اطلاعات افراد رو تو کانال عمومی نمیزارن. 

شما باید به ادمین کانال پیام بدی، اون برات فرم میفرسته. بعد مشخصاتت با مشخصات کسی هماهنگ باشه، فقط برای همون شخص میفرستن و اطلاعات اون شخص رو هم برای تو. تو کانال نمیزارن، چون اینجور اطلاعات بیشتر خصوصی هستن