2777
2789
عنوان

خواستگار خوب کجا پیدا میشهههه

844 بازدید | 89 پست

بچه ها میخوام خواستگار خوب پیدا کنم. کجا برم چیکار کنم؟

باید چجوری رفتار کنم؟

اینم بگم با خانواده ها قطع ارتباطیم و رفت آمدی با کسی نداریم چند وقته

خودم هم خوبم میخوام یا همسطح باشه یا ترجیحا یکی دو پله بهتر از لحاظ موقعیتی

خسته شدم از دوستی های بی سر و ته و وابستگی های الکی

دیوار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

وای خداکاردخترایعنی اینجاکشیده شده😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج خیلی شانسیه ، باید پیش بیاد

برای من خیلی یهویی بود

اما خواستگارام از مراسمایی بود که شرکت میکردم (فامیل بودن)

خواستگار غریبه نداشتم چون هنوز دانشگاه و سرکار نرفته بودم که ازدواج کردم

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

خواستگارای خوب همشون مُردن خدا رحمتشون کنه یه مشت بازیگر با نقاب فقط ریختن بین ادما که اولش بهشتن بع ...

دخترعمم یکسال کوچیک تره پنج ماه پیش عقد کرد عید حتی مشهد هم رفتن خوش و خرم😂

اونوقت من هرروز تواتاقم تنهایی باافسردگی و هزار تامشکل دیگ دستو پنجه نرم میکنم

😭😂بخدا حسودیم میشه بنظرم ک همه چی داره عالی پیش میره واسش غصه ام گرفته فق شوهرش خیلی مغروره ولی خیلی خرجش میکنه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
دخترعمم یکسال کوچیک تره پنج ماه پیش عقد کرد عید حتی مشهد هم رفتن خوش و خرم😂اونوقت من هرروز تواتاقم ...

تازه اولشه میخواد خرش کنه همش خرج و دور دورن بزار بعدشم ببین دیگه حسودی نمیکنی چون دیگه میرن سر زندگی و کار میشن ادمای عادی مثل بقیه زوجا