2777
2789
عنوان

هیچی تو زندگی بدتر از یه شوهره…

2340 بازدید | 89 پست

پنجشنبه سالگرد دوستی پسرخالم ایناعه بعد مهمونی گرفتن (بزن برقص ندارن اصلا) فقط خواستن یکم دورهم باشیم

بغد من لباس مناسب ندارم

شوهر عقده ایم نمیزاره لباس باز بپوشم میگ پسرخالت ث شوهر دخت خالت ک هستن هیج شوهر دوستای فلانی (عروس خالم) اونجان من خوسم نمیاد اجازه نمیدم بپوشی 

با مانتو و شلوار لی هم ک نمیتونم برم

حداقل یه اورال میخام

بهش میگم من لباس میخام میگه بسه دیگه صدبار گفتی باشه گفتم الکی باشه باشه نکن باشه گفتنات ک بدرد نمیخوره پاشو بریم بخر

گفت صبر کن فردا پس فردا میرم مغازه بکوب وایمیسم مشتری زیاد بیاد 

گفتم ینی ته جیبت دوسه تومن نداری؟ 

گفت حتما ندارم دیگه بس کن تازه از سرکار اومدم گشنمه شامو بده کوفت کنم‌ بکپم

منم لجم گرف گفتم خوبه بشین تا کشتری بیاد زنداداشم و دخترخالم جفتشونم لباسشونو گرفتن فقط منم ک سرم باید تو گوه باشه بخاطر بی پولیای تو

گفتش بسه بسه (زد تو سرش) گف انقد حرصم نده شاید من تا پنجشنبه مُردم همه جی کنسل شد بسه

منم هیچی نگفتم

عقده کرد شام نخورد رفت ت اتاق منم صداش نکردم خودک شاممو ریختم خوردم

سرمم داره میترکه

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصری. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

چه قدر بی رحمی 

دلم برای سوخت 

بگو بره کلیه اش رو در بیاره بده بهت لباس بخری تا کم نیاری از زنداداشت 

کشتیش مردت رو

بدم اومد ازت اه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

فکر کن از صبح بری سرکار خسته کوفته بیایی غر بشنوی و التماس کنی بشه باشه میخرم بعد باز سرکوفت و مقایسه تهش هم با شکم گرسنه بخوابی 

بخوابی که نه بمیری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

میزاشتی شامشو بخوره  بعد میگفتی 

عین آبجیم یکاره از در تو نیومده ،گفتی پاشو بریم من لباس میخوام

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
دلم برا شوهرت سوخت

منم دلم برا شوهرش سوخت 

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

مردم اینقدر رابطشون خوبه که سالگرد دوستیشونم جشن مبگیرن و کنار هم خوشن،بعد شما به خاطر بودن تو مراسم خوشی اونا رابطه خودتو شوهرتو نابود میکنی؟واقعا ارزش داره؟خب شاید واقعا نداره،شما که زنشی باید درکش کنی عزیزم