2777
2789
بنظرم مقصر اینجاش بوده آمده مطرح کرده میتونست بگه تقدیر نبوده اون زمان که مجرد بودم یکی آمد خواستگار ...

آره واقعا از سادگی بوده 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

تاوان پس دادن 😭

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید

الان از اونجا رفتیم ی خونه کوچیک اجاره کردیم ب لطف پدر مادرم قبل مرگش زمین داده بود اونو فروختیمالان ...

وای خدا چقدر بی رحم 

بخدا مال خودم یادم رفت خدا ازشون نگذره 

چه دل بی رحمی وای خدا 

خداروشکر یه سرپناه جور کردید مراقب خودت خیلی باش 

بابات زنده هست ؟

وای خدا چقدر بی رحم بخدا مال خودم یادم رفت خدا ازشون نگذره چه دل بی رحمی وای خدا خداروشکر یه سرپناه ...

ممنون از همدردی 

متاسفانه هنوز زنده اس

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

انشاالله خوشبخت بشی عزیزم تا اونا هم روسیاه بشن خیلی ناراحت شدم کاش بشه اینقدر بزنیشون تا صدای خر بد ...

فدات شم عزیزم همچنین امشب حالم خوب نبود حرف زدن با تو ارومم کرد متشکرم ارت

فدات شم عزیزم همچنین امشب حالم خوب نبود حرف زدن با تو ارومم کرد متشکرم ارت

فدات عزیزم نگران نباش زندگی سختی داره ولی مطمئن باش روزای خوش هم میاد 

بنظرم اگه سرکار نمیری برو سرکار هم مشغول میشی هم موفق 

نمیدونم چرا تازگیا پدرا بد شدند مگه حس پدرانه ندارند  

زن گرفته ؟ که شما رو بیرون کرد

ن والا

زن داشت میگفتم ب جهنم بره گمشه

سر طلاق گرفتن مامانم و اینکه مهریه و نفقه نده مارو بیرون کردن

منم از همین ناراحت شدم چون سنمو همون روز اول گفتم من به بیکاری اون ایراد نگرفتم اون سن منو قضاوت کرد ...

سن بهانه شون بوده عزیزم ، اگرنه کسی واقعا خوشش بیاد با دختر بزرگتر از خودشم ازدواج می‌کنه 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اول پدرو مادرش فوت شدن، بعدم خودشزندگی خودم و خانوادم نابود کرد. تا چندسال روزگارمون سیاه بود. ولی م ...

میشه بگی چیکار کرده بود؟ 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞