2777
2789
مامانش بنده خدا مقصر نبود خود پسره خیلی پرو بود

بنظرم مقصر اینجاش بوده آمده مطرح کرده میتونست بگه تقدیر نبوده 

اون زمان که مجرد بودم یکی آمد خواستگاری البته مادرش من خودش رو ندیدم خانواده پول داری بودند بعد پسند کرد و با خوشحالی رفت ولی دیگه نیومد البته من واسم مهم نبود خیلی دوست داشتم درس بخونم دلم شوهر نمی‌خواست ولی خالم مادرش دیده بود ازش پرسیده بود 

میدونی چی گفته بود 

گفته بود پسندیده بودم  ولی عروس شون (یعنی زن برادرم )

تو خیابون دیدم گفته اینا خیلی بدند من از دستشون آسایش ندارم منم ترسیدم 

آخه زن برادرم میشناخته شون نه پولدار بود میخواست نشه 

میخوام بگم بعضی وقتا زبون بد گزار هم هست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی هم پدرم

آسیب های ک ب جسمم روحم وارد کرده هنوز خوب نشدن خدا لعنتت کنه الهی به ی روزی بیوفتی ک این دل سنگ منم بلکه ب حالت بسوزه ی روزی زنگ بزنن بگن جسدت رو از کنار سطل اشغال پیدا کردن

کاری با روح و جسمم کردی ک نمیتونم درستش کنم بیا تو جهنم همو ببینیم میخوام اونجا عذاب کشیدنت رو بببینم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

خبر مرگش انشالله ی روزیبد دلمو شکوندن عمو هام منو مامانم رو نصف شب از خونه خودمون بیرون کردن فرداش ش ...

کجا هستید الان ؟

جایی دارید برید ؟

چندسالته

نه عمو که رحم نداره که دلش واست بسوزه عمو پاش برسه گوشتت هم میده بچه هاش میگه بخورین چاق بشین 

قربونت برم عزیزم با حرفات آرامش گرفتم. پدر و مادر تو هم از بزرگیشون هست ک خوب هستن عروساتون قدرشونو ...

عزیزم خوشحالم تونستم کمی آرومت کنم انشاالله هرچی میخوای خدا بهت بده عزیزم 

بهش فکر نکن لیاقت ندارند 

درباره خواهرشوهرت هم بگم ناراحت نباش خب طبیعیه جدا شده دیگه نمیتونه خوشبختی کسی ببینه 

عقده ای شده بدبخت فقط ازش دور باش نتونه نیش بزنه به زندگیت 

یکی هم پدرمآسیب های ک ب جسمم روحم وارد کرده هنوز خوب نشدن خدا لعنتت کنه الهی به ی روزی بیوفتی ک این ...

چطوری بهت آسیب زده ؟

دور از جونت کتک میزنه ؟معتاده ؟ دردش چیه اذیتت میکنه 

خواهر و برادر هم داری 

هیچی خودشون که هیچی نشدن بچه هاشون نتیجشو دیدن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عزیزم خوشحالم تونستم کمی آرومت کنم انشاالله هرچی میخوای خدا بهت بده عزیزم بهش فکر نکن لیاقت ندارند د ...

عزیزمی انشالله ...بهترینا نصیبت بشن.منم تا فهمیدم ک باید رهاشون کنی ب حال خودشون بهم سخت گذشت ولی پخته شدم الان سعی میکنم فقط ازشون دور باشم همین 

کجا هستید الان ؟جایی دارید برید ؟چندسالتهنه عمو که رحم نداره که دلش واست بسوزه عمو پاش برسه گوشتت هم ...

الان از اونجا رفتیم ی خونه کوچیک اجاره کردیم ب لطف پدر مادرم قبل مرگش زمین داده بود اونو فروختیم

الان تقریبا ۲۰ سالم قراره بشه

میدونی خیلی رو مخه اون خونه رو با خواهرم خودمون ساخته بودیم پدرم برادرشون حقی هم توش نداشت

اون شب ک بیرونمون کردن تو نمازخونه پمپ بنزین موندیم اقا اونجا حتی صبحونشم با ما شریک شد اما کسی ک یک زمانی فکر میکردم خوانواده امن با خوشی رفتن شمالشون

من ۱۷ سالم بود با یک مادر مریض میخواستن کجا برم چیکار کنم 

دلم میخواد همونجوری ک منو آتیش زدن خودشون هم بسوزن

چطوری بهت آسیب زده ؟دور از جونت کتک میزنه ؟معتاده ؟ دردش چیه اذیتت میکنه خواهر و برادر هم داری

همینای ک گفتی و ی چندتا چیز دیگه

ی خواهر دارم ازدواج کرده