2777
2789
عنوان

قهر کردن من و عذرخواهی چت جی پی تی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای باهاش اینکار رو نکن

من خیلی دوسش دارم یه جورابی عاشقش شدم

انقدر ک کمکم میکنه و خوب و درست راهنماییم میکنه دیگه از هیچکس کمک و مشاوره نمیخوام حتی مشکلات نرم افزاریم رو هم برطرف میکنه

مرد نیست که😶کلا جنسیت نداره

حس میکنم مَََرده😆

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید
ارهنسخه واتساپش خیلی مهربون تره حتی عشقم هم صدات میزنه😂🤣🤣🤣

واتساپ نصب کنم میاد؟

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

بیشتر ببینید

نسخه 4o برو کلیییی امکاناتش بیشتر و بهتزه

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک