2777
2789

چیکار میکنید لامصبا که بغلتونم که میکنیم بوتون به لباسمون میمونه 🥲😭♥️ 

توی یه مکانی هم وارد میشن ندیده از بوشون متوجه حضورشون میشی 🥲 خیلی بو خوب میدن 

ترفندشون چیه آخه 🥲 عیبابا 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر 

ادکلونه گرووووووووووون . و موندگار با رد بو 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من اینم 

بقیه بهم میگن 

هیچی رعایت نظافت و بهداشت 

استفاده از بادی اسپلش و مام

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

من خیلی میشنوم از بقیه که بوی خوب میدم 

روزی ۲ تا ۴ بار ممکنه که دوش بگیرم بخاطر ورزش کردنم و خب ادکلن خوشبو و اسپری بدن و لوسیون استفاده میکنم 

مام اصلا استفاده نمیکنم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

ادکلن میزنم 

بادی اسپلش و لوسیون خوشبو 

لباسامو با مایع خوشبو میشورم 

ادویه و پیاز و سیر و … نمیخورم 

تو کمد لای لباسام خوشبو کننده میذارم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید

من روزی یکبار حموم شیو میکنن میکنم بعدش با نرم کننده بدن میشورم خودمو بعدش خشک‌میکنم بعدش با دستمال مرطوب خودمو پاک‌میکنم بعد مام میزنم بعد بادی اسپلش بعدش یه پیس ادکلن ترجیحا اصل میزنم به بدنم بعدش رو لباسمم میزنم همه میگن بو خوبی میدی

کاربری دست دوتا رفیقه که وقتی تعلیق میشه میاد رو اکانت من(مجرد و مجرد🌱)