2777
2789
عنوان

دخترم میگه ننیخوام با بابا برم کانون

| مشاهده متن کامل بحث + 6171 بازدید | 190 پست
بچگانست ولی ابدا دوسش ندارم فقط هم خونه ایم

مال منم همینه ولی گور باباشون بیخیال شوهر .مگه همه رابطه ها تو زندگی عشق و عاشقی دارن. برا مام اینجوری پیش اومده. با بچهات خوش بگذرون و شاد باش خیلی زود بزرگ میشن و تنها میمونیم. بمون بالا سر بچهات تاجایی ک میتونی. اونا با تو خوشن.حتی با باباشم میبینی ک ب اندازه تو خوش نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متاسفانه چون بین شما بحث و ناراحتی هست ،روی دیدگاه دخترتون نسبت به پدرش هم ،نظر بد گذاشته 

و طبیعتا زنی که عاشق همسرش هست ،می تونه دخترش از این  گمراهی در بیاره ،و پدرش در نگاهش بهترین تیگه گاه و افتخار دخترش تلقی کنی 

هردوتون نیاز به مشاور دارید 

،طلاق با این حساسیت دخترتون ،کار عاقلانه ای نمی تونه باشه

😐🤷🏻‍♀️
متاسفانه چون بین شما بحث و ناراحتی هست ،روی دیدگاه دخترتون نسبت به پدرش هم ،نظر بد گذاشته و طبیعتا ز ...

مادر من عاشق پدرمه

اما من که کور نیستم دارم میبینمشون

و از بابام واقعا بدم میاد

این فرق داره

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

اسی میدونم سخته ولی یبارم تو کوتاه بیا

براش شام موردعلاقشو درست کن لباسای خوب بپوش

یکم تلاش کنین برای رابطتتون

خیانت که نکرده انقدر زود کنار میذاریش

دنیای بعد طلاق بهشت نیست 

کوتاه بیا بهش محبت کن شاید اونم یاد گرفت

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید
جداشدن پدر مادرت؟

نه نشدن

چند بار تا دادگاه رفتن ولی برگشتن

ازشون خسته شدم

مامانم همش میگه بخاطر تو موندم

😐 فکر میکنی خیلی جالبه

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
خیلی زیاد میرن بیرون باهمفک کنم تو محیط مدرسه اینجوریهیا دوستاش چیزی گفتن حساس شده نمیدونم

این بچه یع مشکلی داره اذیتش میکنه 

مخصوصا بی احترامی پدر 

بچه بودم تا ۵ سالگی حدود ۱۴ روز در ماه پدرم و میدیدم کمتر 

تمام دنیام وقتی بود که بابام اومده بوود خونمون کار هایی که بابام میکرد برام اون موقع و وقتی که میذاشت هنوز که هنوزه پیش نیومده کسی اون کارا رو انجام بده.... 

کسی نیست که بع هسترتون  بگه؟!گوش بدن حرفشون رو؟؟

جلوی دیگران هم بد اخلاقه؟

خیلی زود گذشت همه چی، انگار بود همین دیروز…

اول جوونیم ما گلماره واسه میانسالا یکم عادیتره چی بگم

اتفاقا همسرم سر عقد به شوخی ،به عاقد گفت ایشون همسر دوم هستن ،هنوز همسر اول نگرفتم همه هم خندیدن ،منم خندیدم 

بیشتر اوقات هم اینو میگه برات کمکی بیارم 😄 منم میگم خوبه به فکرم هستی 

ولی هردومون می دونیم شوخیه 

تا اینکه موضوعی پیش اومد که متوجه شدیم بچه ها متوجه شوخی ما نمیشن ،دیگه تکرارش نکردیم

😐🤷🏻‍♀️
دخترمنم همینه براکارای مدرسه میگه مامان تو بیا خوشگلی. این بچها کشیدن ب باباشون زیبایی براشون خیلی ...

شوهر من زشت نیست چهرش بد نیست ..دخترم شبیه باباشه، وقتی می گن شبیه بالاتی ،می گه مامان من دوست دارم شبیه تو باشم ،البته دخترمم خوشگله 

اسی میدونم سخته ولی یبارم تو کوتاه بیابراش شام موردعلاقشو درست کن لباسای خوب بپوشیکم تلاش کنین برای ...

یه درصد فکر کن نکردم

خوش تیپ 

خوش بو

رابطه اوکی

غذاهای جداگانه رژیمی

همه جی اوکی تهش چی شد

برگشته میگه اولا وظیفته دوما کوووووو یادته فلان ساعت چایمو نیاوردی تو شبیه زنای مردم نیستی